Přejít k hlavnímu obsahu

DHS'14: Mozilla a Freeze jedou na DreamHack!

14. 6. 2014 | 11:22 League of Legends
Letní DreamHack konající se opět v Jönköpingu bude mít opět českou stopu!Kromě her jako je CS:GO a Hearthstone si organizátoři DreamHacku opět připravili i League of Legends turnaj pro amatérské týmy. Na turnaji se představí kompletní evropská špička vyjma Gamers2 a Unicorns of Love, což znamená i účast dvou českých hráčů.
Výchozí obrázek

Letní DreamHack konající se opět v Jönköpingu bude mít opět českou stopu!

Kromě her jako je CS:GO a Hearthstone si organizátoři DreamHacku opět připravili i League of Legends turnaj pro amatérské týmy. Na turnaji se představí kompletní evropská špička vyjma Gamers2 a Unicorns of Love, což znamená i účast dvou českých hráčů.

Na turnaj se svými týmy opět podívá jak Aleš 'Freeze' Kněžínek, tak i Pavel 'Mozilla' Klaban. Zatímco Ninjas in Pyjamas s Freezem na pozici marksmana dostali přímou pozvánku, tak celek GSI Gaming, kde Mozilla zakotvil, si musel slot vybojovat v online kvalifikaci.

Výsledkový servis se vším všudy vám na PLAYzone.cz budeme přinášet během celého víkendu. Turnaj začíná v sobotu po poledni skupinou B (GSI a Mozilla) a neděle je vyhrazena pro skupinu A (NiP a Freeze). Vyřazovací souboje nejlepších čtyř pak vypuknou v pondělí. Všechny zápasy bude možno sledovat jako vždy na oficiálním streamu turnaje.

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

{#Ruská federace} Alexey 'Alex Ich' Ichetkovin - Top Laner
{#Norsko} Tri Tin 'k0u' Lam - Jungler
{#Německo} Fabian 'Exileh' Schubert - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - Marksman
{#Estonsko} Erih 'Voidle' Sommermann - Support

Nynější sestava GSI Gaming:

{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Top Laner
{#Finsko} Arttu 'Taikki' Sirkka - Jungler
{#Chorvatsko} Luka 'PerkZ' Perković - Mid Laner
{#Dánsko} Kristoffer 'Krislund' Pedersen - Marksman
{#Finsko} Aleksi 'Hiiva' Kaikkonen - Support

0

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.