Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes vychází Kingdom Come: Deliverance

13. 2. 2018 | 17:00 World of Warcraft
Všichni ti, kteří netrpělivě odpočítávali dny do vydání, se dnes konečně dočkali - Kingdom Come: Deliverance, příběhové RPG s otevřeným světem, je na pultech obchodů!
Výchozí obrázek

Všichni ti, kteří netrpělivě odpočítávali dny do vydání, se dnes konečně dočkali - Kingdom Come: Deliverance, příběhové RPG s otevřeným světem, je na pultech obchodů!

Že ještě nevíte, co vás čeká? Tak to vás můžeme ujistit, že toho rozhodně není málo. Vydáte se na epickou výpravu do Svaté říše římské, pomstíte smrt svých rodičů a budete bojovat s vpadnuvšími vojsky, plnit přelomové úkoly a dělat důležitá rozhodnutí. Prozkoumáte velkolepé hrady, hluboké lesy, rušné vesnice a bezpočet dalších realistických prostředí ve středověkých Čechách, kterými vás provede napínavý příběh.

Už asi tušíte, že ve hře, která obsahuje přes 1 milion slov psaného příběhového pozadí, se rozhodně nudit nebudete. Vše si navíc vychutnáte ve své mateřštině (případně ve sbratřeném jazyce), neboť hra obsahuje české titulky a kompletní anglický, německý a francouzský dabing.

Tešit se tedy můžete na:

  • Obrovský realistický otevřený svět: Velkolepé hrady, rozsáhlá pole, to vše v jedinečné moderní grafice.
  • Nelineární příběh: Úkoly můžete plnit různými způsoby, ovšem pak musíte nést následky svých rozhodnutí.
  • Náročné souboje: Na dálku, nablízko anebo pokradmu. Vyberte si zbraně a provádějte desítky jedinečných komb v bitvách, které jsou strhující a nemilosrdné zároveň.
  • Vývoj postavy: Vyberte si vybavení, vylepšujte si schopnosti a získávejte nové perky.
  • Dynamický svět: Vaše akce ovlivňují reakce lidí kolem vás. Bojujte, lupte, svádějte, vyhrožujte, přesvědčujte či podplácejte. Je to jen na vás.
  • Historická přesnost: Setkejte se se skutečnými historickými postavami a užijte si věrohodný pohled na středověké Čechy a jejich atmosféru.

Comgad vydává Kingdom Come: Deliverance 13. února 2018 s českými titulky pro PC za DMOC 1399 Kč / 54,99 €. Konzolové verze, které se rovněž pochlubí českými titulky, jsou v prodeji za DMOC 1649 Kč / 64,99 €. Ve speciální edici navíc hráči získají exkluzivní herní obsah „Poklady minulosti“, který do hry přidá nové mapy k pokladům a zbroj pro hlavní postavu.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.