Přejít k hlavnímu obsahu

Do týmu Echo Fox se přidává Huni a Dardoch

10. 12. 2017 | 14:45 League of Legends
S nadcházejícím NA LCS 2018 se také ukazují upravené soupisky týmů. Podíváme se tedy konkrétně na tým Echo Fox, který chce zvrátit své neštěstí z minulých let s nově upravenou sestavou. Ve které vidíme nové hráče Huniho a Dardocha.Echo Fox se  v LCS  potýkali s velkými problémy. Jakmile se do LCS dostali, nebyli schopni se udržet ve vyšších pozicích. V roce 2017 skončili v obou skupinách jako osmí a ani nemohli bojovat o vzestup na lepší místa.
Výchozí obrázek

S nadcházejícím NA LCS 2018 se také ukazují upravené soupisky týmů. Podíváme se tedy konkrétně na tým Echo Fox, který chce zvrátit své neštěstí z minulých let s nově upravenou sestavou. Ve které vidíme nové hráče Huniho a Dardocha.

Echo Fox se  v LCS  potýkali s velkými problémy. Jakmile se do LCS dostali, nebyli schopni se udržet ve vyšších pozicích. V roce 2017 skončili v obou skupinách jako osmí a ani nemohli bojovat o vzestup na lepší místa.

echofoxlogo

Nová soupiska má podle nás určitě větší úroveň, než ta z minulých let. Především díky nástupu Huniho, hráče z SK Telecom T1, který to dotáhl až na Worlds. Majitel týmu Echo Fox, Rick Fox, se k nové sestavě vyjádřil jasně:

"Jakmile se tato sestava dostane na Rift, uvidíte takovou úroveň hry, jakou jste ještě od založení Echo Fox v roce 2015 neviděli. Jsem hrdý na to, že v této sezóně jsme schopni dát všem najevo, že jsme silný konkureční tým a že budeme tvrdě dřít, abychom si s sebou domů odvezli výhru z NA LCS Spring Championship." 

I když přesné datum ještě nevíme, očekává se, že jarní NA LCS začne koncem ledna. Pokud vás zajímá přehled sestav všech týmů hrajících na NA LCS doporučujeme si přečíst náš předchozí článek.

Sestava Echo Fox pro rok 2018

{#Korejská republika} Heo "Huni" Seung-hoon
{#Spojené státy americké} Joshua "Dardoch" Hartnett
{#Korejská republika} Kim "Fenix" Jae-hun
{#Kanada} Johnny "Altec" Ru
{#Spojené státy americké} Adrian "Adrian" Ma

Štítky: Echo Fox