Přejít k hlavnímu obsahu

Duel dne: Freeze vychází vítězně proti Mozillovi

23. 1. 2014 | 21:04 League of Legends
Očekáváné první čtvrtfinále Coke Zero Challenger Series se hraje již dnes večer.
Výchozí obrázek

Očekáváné první čtvrtfinále Coke Zero Challenger Series se hraje již dnes večer.

SK Gaming Prime {#Evropská unie}
vs.
{#Evropská unie} Ninjas in Pyjamas
   
Mozilla {#Česká Republika}
Ginsu {#Švédsko}
Exileh {#Německo}
Phlow {#Dánsko}
Sixx {#Rakousko}
 
{#Dánsko} Zorozero
{#Švédsko} Amin
{#Norsko} nukeduck
{#Česká Republika} Freeze
{#Španělsko} Mithy
     

 

1:2 

UPDATE: A máme dobojováno, první čtvrtfinále je u konce a vítězněji z českého duelu vychází Freeze. V první vyrovnané hře sice SK Gaming Prime dokázali ukořistit po tuhém boji první bod, ovšem na dalších dvou mapách si počínali Ninjas in Pyjamas opravdu suverénně a postupují tak do semifinále. O svém soupeři se dozví dnes večer a stát se jím můžou i Storm Games Clan


Čím je tenhle zápas tak úžasný musí být každému jasné již podle nadpisu. Na jedné straně se za SK Gaming Prime představí Pavel 'Mozilla' Klaban a na straně druhé se poprvé po několika failech při snaze dostat se LCS ukáží Ninjas in Pyjamas s Alešem 'Freeze' Kněžínkem.

Mozillův tým se pro některé možná stal překvapením kvalifikační fáze Challenger Series, když se ve své skupině potkal s Gamers2 známým spíše jako tým Ocelota, přes které se v krásné hře dokázali probojovat až do další fáze turnaje, kde se potkají právě s Ninjas in Pyjamas. Ti kvalifikaci hrát jakožto poražení z Promotion Series do LCS hrát nemuseli.

Komu budete fandit vy?! Zápas začíná zhruba ve 23:00 hned po programu dnešní LCS!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.