Přejít k hlavnímu obsahu

E-frag získávají sestavu Mortal Kombat

20. 7. 2015 | 10:53 Counter-Strike 2
Kometa v podobě bulharské sestavy Mortal Kombat po dvou týdnech bez organizace konečně nachází nový domov.Tým hledal nového zaměstnavatele od té doby, kdy se s organizací GPlay nedohodl na další spolupráci. GPlay nedokázali nadějným hráčům nabídnout takové podmínky, aby se tým mohl nadále zlepšovat a konkurovat tak předním evropským týmům.
Výchozí obrázek

Kometa v podobě bulharské sestavy Mortal Kombat po dvou týdnech bez organizace konečně nachází nový domov.

Tým hledal nového zaměstnavatele od té doby, kdy se s organizací GPlay nedohodl na další spolupráci. GPlay nedokázali nadějným hráčům nabídnout takové podmínky, aby se tým mohl nadále zlepšovat a konkurovat tak předním evropským týmům.


Bulharská sestava ještě pod organizací GPlay

 

Bulharský tým nedávno překvapil celou Counter Strike komunitu, když ve finále StarSeries porazili týmy jako EnVyUs, HellRaisers, nebo Gamers2. Větší finanční podpora od Efrag.net hráčům pomůže rovnat se světovým top týmům a navštěvovat velké akce po celém světě.

K přestupu se vyjádřil Nikolay "nkl" Krustev.

Měli jsme pár opravdu exkluzivních nabídek od velkých jmen eSportu. Proč jsme zvolili Efrag? Protože známe kluky, kteří jsou ve vedení této organizace po velmi dlouhou dobu a proto mají od nás naprostou důvěru. Uděláme vše pro to, aby jsme zůstali konkurence schopní na top úrovni a učinili tak Vás, naše fanoušky, štastnými z našich her. 

Nejbližší offline akce pro nové Efrag bude Acer Predator Masters finále, kde se potkají například s TSM, HellRaisers, nebo mousesports a poperou se tak o celkovou dotaci 40 000$.