Přejít k hlavnímu obsahu

E-Rivals nabírají bývalou sekci Necroraisers

4. 10. 2017 | 21:18 Counter-Strike 2
O týmu E-Rivals ještě nebylo příliš slyšet, to by se však nyní mohlo změnit. Vedení této organizace se totiž rozhodlo do svých řad nabrat pětici talentovaných střelců.
Výchozí obrázek

O týmu E-Rivals ještě nebylo příliš slyšet, to by se však nyní mohlo změnit. Vedení této organizace se totiž rozhodlo do svých řad nabrat pětici talentovaných střelců.

E-Rivals už v letošním roce na CS:GO scéně štěstí zkoušeli, nicméně ne příliš úspěšně. S novým přírůstkem by to však mohlo být jiné. Pod jejich křídla se totiž stěhuje sekce naposledy působící v Necroraisers a dočasně také pod názvem Mikasa Sukasa. Naposledy se tento tým umístil na 5. až 6. místě na trenčínské XPG CLAN CUP Summer, nově už jej uvidíme pod novým názvem.

Nejvíce o této pětici s Lukášem 'capseN' Koláčným či Tiborem 'wapreN' Pavlíčkem bylo slyšet v rámci nedávno skončené ROG COOL ligy, kde i přes vypadnutí ve swissu předváděli sympatické výkony. Po této soutěži však přišly změny na pozici pátého hráče a to se děje i nyní, Tomáše 'tremb1' Trembuláka nahrazuje Kristian 'Scratchie' Pánek. V rámci MČR už sice kluci mají šanci na postup mizivou, i tak doufáme, že o nich na blížícím se MSR uslyšíme jenom v dobrém!

Sestava CS:GO týmu E-Rivals:

{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Jan 'hones' Urválek
{#Česká Republika} Tibor 'wapreN' Pavlíček
{#Česká Republika} David 'nAchy' Nacházel
{#Česká Republika} Kristian 'Scratchie' Pánek

Zdroj: e-rivals.eu
Štítky: e-rivals
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.