Přejít k hlavnímu obsahu

Echo Fox postoupili do ESL Pro League S4

18. 8. 2016 | 13:20 Counter-Strike 2
Polský celek Virtus.pro se dostal do ESL Pro League Season 4.UPDATE: Do americké části ESL Pro League Season 4 se dostali Echo Fox, když v boji o divokou kartu porazili nový tým Luminosity 2:0 na mapy (de_train 16:4 a de_dust2 16:13).Nejstabilnější profesionální polský tým Virtus.pro si právě vybojoval slot v ESL Pro League Season 4, když porazil novou sestavu GODSENT v boji o divokou kartu.
Výchozí obrázek

Polský celek Virtus.pro se dostal do ESL Pro League Season 4.

UPDATE: Do americké části ESL Pro League Season 4 se dostali Echo Fox, když v boji o divokou kartu porazili nový tým Luminosity 2:0 na mapy (de_train 16:4 a de_dust2 16:13).


Nejstabilnější profesionální polský tým Virtus.pro si právě vybojoval slot v ESL Pro League Season 4, když porazil novou sestavu GODSENT v boji o divokou kartu.

Virtus.pro spadli ESL Premier ligy, když se ve 3. sezóně ESL Pro League umístili až na posledním místě ligy. ESL se rozhodlo dát možnost boje o divokou kartu pro dva nejlepší týmy, které v lize nejsou tedy Virtus.pro a GODSENT. GODSENT hráli s novou sestavou, která byla oznámena krátce před začátkem zápasu. Virtus.pro vyhráli 2:0 po výhře na mapě de_cobblestone 16:11 a de_cache 16:12. Záznam celého zápasu ze streamu Prima Cool s českým komentářem můžete zhlédnout níže.




Nově v lize uvidíme také HellRaisers, kteří se kvalifikovali z Premier ligy, kde samozřejmě nebudou chybět dva slovenští střelci Zero a Styko a barvách Na´Vi samozřejmě nebude chybět další Slovák GuardiaN.

Evropská online část se odehraje mezi 17.8.2016 a 13.10.2016. Formát bude stejný jako minulou sezónu, každý s každým odehraje dva BO1 zápasy. Nejlepší týmy v online evropské a americké části se utkají 28.10 - 30.10 v brazilském městě zvaném São Paulo. Přesný počet týmů zatím není znám, ale měl by být vyšší než minulou sezónu.