Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT Gaming vstupuje do vod Gwentu

9. 1. 2018 | 14:47 Všechny hry
Karetních her není nikdy dost a tak po vzoru svého manažera, Pandapple, vstupuje mimo Hearthstone ECLOT Gaming i do světa Gwentu. Jak se bude v této relativně mladé hře ECLOT dařit?
Výchozí obrázek

Karetních her není nikdy dost a tak po vzoru svého manažera, Pandapple, vstupuje mimo Hearthstone ECLOT Gaming i do světa Gwentu. Jak se bude v této relativně mladé hře ECLOT dařit?

ECLOT Gaming, to je na poli českého esportu pojem. Svoji sílu dlouho ukazovali především v Hearthstone, v poslední době ale, stejně jako další tradiční organizace, oslaboval i ECLOT. Jedna z hlavních tváří, hráč a manažer HSkové sekce v jednom, Antonín "Pandapple" Malina, dokonce přešel z Hearthstone na Gwent, další karetní hru, tentokrát inspirovanou světem Zaklínače. 

Takto nejspíše nepřemýšlel pouze on, protože jak ECLOT oznámili na svém webu, z Hearthstone sekce se stává sekce karetní, která se bude zaměřovat jak na HS, tak na Gwent. S novou sekcí ale překvapivě do ECLOT nepřichází noví hráči. V Gwentu totiž budou reprezentovat ECLOT známé firmy, již zmíněny Pandapple a Zataro s Martimem. Tito tři budou mít celkem rušno, svůj tým totiž budou reprezentovat jak v Hearthstone, tak v Gwent. Heki, Johnypass a MV zůstanou nadále pouze u HSka.

Vyjádření Antonína "Pandapple" Maliny:

„HS začal být v loňském roce pro většinu z nás frustrující záležitostí, a tak jsme zkoušeli hledat různé alternativy. Po pár partiích Gwentu byla ruka v rukávu a většina z nás po konci sezóny nehrála nic jiného. Rok 2018 pro nás bude určitě zajímavý a Martin i Zataro ukázali, že s nimi můžeme počítat na obou frontách. GL&HL kluci.“

Sestava karetní sekce týmu ECLOT Gaming:

{#Česká Republika} Antonín "Pandapple" Malina
{#Česká Republika} Jan "Heki" Karel
{#Slovenská Republika} 
Martin "ItsmeMV" Vrančík
{#Slovenská Republika} Braňo "zataro" Štukovský
{#Slovenská Republika} Martin "martim" Masrna
{#Česká Republika} Jan "JohnyPass" Pastrňák

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
miluju videohry a hlavně ligu legend