Přejít k hlavnímu obsahu

ELEAGUE: EnVyUs a Cloud9 postupují!

24. 9. 2017 | 22:15 Counter-Strike 2
Jedna z nejprestižnějších a nejoblíbenějších herních lig se vrací! Po zimním Majoru jsme o ELEAGUE moc neslyšeli o to víc se o ní zajímáme teď! Dnes začíná nový turnaj první a hodně nabušenou skupinou!
Výchozí obrázek

Jedna z nejprestižnějších a nejoblíbenějších herních lig se vrací! Po zimním Majoru jsme o ELEAGUE moc neslyšeli o to víc se o ní zajímáme teď! Dnes začíná nový turnaj první a hodně nabušenou skupinou!

Poté co jsme mohli vidět v loňském roce dva velké herní turnaje, přišlo Valve začátkem roku s tím, že se první Major roku 2017 uskuteční na americké půdě, přesněji v Atlantě. ELEAGUE rostla a dosáhla vrcholu tak rychle, jak jen moderní společnost může chtít. Turnaj se povedl, nicméně po něm bylo ticho. Jen málokdo by si ale dokázal představit, že by ELEAGUE slevila ze svých nároků, nebo by nešla do dalšího turnaje. A je to tu, nová ELEAGUE Premier začíná!

V této nové herní lize se utká opět šestnáct nejlepších týmů v oblíbeném studiu ELEAGUE a budou bojovat o prizepool, který v celkové míře činí 1 000 000 dolarů! Úvodní formát rozdělil šestnáctku pozvaných a kvalifikovaných do čtyř skupin, kde se bude hrát formátem GSL. I tentokrát se můžeme těšit na česko-slovenské zastoupení v podobě tria oskar-STYKO-GuardiaN.

Dokáže snax dovést Virtus.Pro do playoff?

Preview – Skupina C:

Cloud9

V americké EPL se Cloud9 v nové sestavě zatím moc nedaří (aktuálně se nachází na 11. místě) a i na DreamHacku Montreal vypadli již ve skupině.  Dokáží se tedy probojovat až do playoff? Podle nás bezpochyby, skupina C je z celé ELEAGUE nejméně našlapaná a jako domácí tým by si to měli Cloud9 pohlídat!

{#Spojené státy americké} Skadoodle 
{#Spojené státy americké} Stewie2K 
{#Spojené státy americké} autimatic 
{#Spojené státy americké} RUSH
{#Spojené státy americké} tarik

EnVyUs

Po loňském french shuffle EnVyUs notně strádají. V poslední době dokázali jen vyhrát DreamHack v Atlantě, kde se shodou náhod hraje také ELEAGUE. Dokážou Happy se ScreaMem dovést v Americe tým alespoň k postupu do playoff? Podle nás ne, ale, kdo ví, v GLS formátu se může stát cokoliv!

{#Francie} SIXER
{#Francie} RpK
{#Belgie} ScreaM
{#Francie} Happy
{#Francie} xms

Virtus.Pro

Poláci si v poslední době procházejí hlubokou krizí. Před pár dny dokonce napsal snax na Twitter, že se zdává pozice IGL a zároveň se dost opřel do svých týmových kolegů, což ukazuje, jak frustrující atmosféra v týmu panuje. Dokáží se konečně prosadit právě v Atlantě? Nejspíše ne, my jim nevěříme ani na postup ze skupiny.

{#Polsko} snax
{#Polsko} pashaBiceps
{#Polsko} NEO
{#Polsko} byali
{#Polsko} TaZ

Ninjas in Pyjamas

Po příchodu REZe NiP jakoby ožili a začali opět podávat pěkné výkony. Aktuálně se dokonce nachází na desátem místě světového žebříčku, čtyři místa před švédskými konkurenty z fnatic. Ti v americké Atlantě postoupili ze skupiny B, dokáži na ně navázat i Ninjové? Nejspíše ano, my je tipujeme na druhého postupujícího!

{#Švédsko} f0rest 
{#Švédsko} GeT_RiGhT 
{#Švédsko} Xizt 
{#Švédsko} draken 
{#Švédsko} REZ

 

ELEAGUE Premier - Skupina C
 
{#Polsko} Virtus.pro6{#Francie} Team EnVyUs2   
 Zápas: M1    Zápas: M3   {#Francie} Team EnVyUs2  Vítěz WB - #1
{#Francie} Team EnVyUs16 {#Spojené státy americké} Cloud916    {#Spojené státy americké} Cloud9
         Zápas: M5    Vítěz LB - #2
{#Spojené státy americké} Cloud916{#Polsko} Virtus.pro0    {#Švédsko} NiP
 Zápas: M2    Zápas: M4   {#Švédsko} NiP1
{#Švédsko} NiP6{#Švédsko} NiP2   

 

 

Štítky: ELEAGUE
miluju videohry a hlavně ligu legend