Přejít k hlavnímu obsahu

ELEAGUE Premier: FaZe získávají další titul!

13. 10. 2017 | 01:07 Counter-Strike 2
Čtyři týdny plné bojů v Atlantě jsou za námi a my jsme se dočkali toho, na co jsme celou tu dobu čekali. Řeč je o play-off turnaje ELEAGUE Premier, která vyvrcholí tento týden.
Výchozí obrázek

Čtyři týdny plné bojů v Atlantě jsou za námi a my jsme se dočkali toho, na co jsme celou tu dobu čekali. Řeč je o play-off turnaje ELEAGUE Premier, která vyvrcholí tento týden.

UPDATE #1: V Atlantě se již odehrály všechny čtvrtfinálové zápasy a my tak známe čtveřici semifinalistů. V prvním zápase se o překvapení postaral domácí tým Cloud9, který si až překvapivě jednoduše poradil s Francouzi z G2. V podobném duchu se nesly také další zápasy, když si Astralis jednoduše poradili s Fnatic, stejně jako FaZe dokázali porazit EnVyUs a North zdolali krajany z Heroic. Dnes ale začne jít do tuhého, protože v prvním semifinále se utkají Astralis s Cloud9, zatímco ve druhém se FaZe pokusí potvrdit svou dominanci proti North. Nezapomeňte tak dál sledovat ELEAGUE.

UPDATE #2: To byla jízda! Pětitýdenní boj v Atlantě nakonec ovládl evropský supertým FaZe, který si ve finále dokázal poradit s celkem Astralis 2:0 a natáhl tak svou LAN sérii na neuvěřitelných 15 vítězných map v řadě! Tým se slovenským sniperem GuardiaNem získává svůj druhý titul po sobě a ukázal, že je momentálně nejlepším týmem světa.


V americké Atlantě bojovalo celkem 16 týmů, které bojovaly ve 4 skupinách o postup mezi nejlepší osmičku. Už skupinová část přinesla napínavé boje plné nečekaných výsledků a o postup přišly týmy jako Na'Vi, NiP, Virtus.pro nebo SK Gaming. Naopak výbornými výkony se blýskly týmy jako Heroic nebo EnVyUs, které se tak opět utkají s elitou světové scény.

ELEAGUE Premier 2017 - play-off pavouk
Čtvrtfinále Semifinále Finále Vítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Francie} G2 Esports0          
 Úterý 10. 10. 20:00 {#Spojené státy americké} Cloud91
{#Spojené státy americké} Cloud92          
     Čtvrtek 12. 10. 20:00  {#Dánsko} Astralis0  
{#Dánsko} Astralis2          
 Úterý 10. 10. 23:30  {#Dánsko} Astralis2      
{#Švédsko} Fnatic0          
         Sobota 14. 10. 4:00  {#Evropská unie} FaZe Clan
{#Evropská unie} FaZe Clan2         Vítěz
 Středa 11. 10. 20:00  {#Evropská unie} FaZe Clan2      
{#Francie} EnVyUs0         
     Čtvrtek 12. 10. 23:30  {#Evropská unie} FaZe Clan2  
{#Dánsko} Heroic0          
 Středa 11. 10. 23:30  {#Dánsko} North0      
{#Dánsko} North2         
 

Finálová osmička se v Atlantě utká o rovný $1.000.000, vítěz získá z celkového prize-poolu polovinu. Celé play-off, stejně jako základní část, se odehraje ve studiu v Atlantě. Největším favoritem je rozhodně mezinárodní supertým FaZe Clan. Ten je po příchodu Olofmeistera a GuardiaNa v neskutečné formě, kterou jen dokázali naprosto dominantním vítězstvím na ESL One New York. Po vítězství ale bude sahat také francouzský tým G2. Také Francouzi patří dlouhodobě k nejlepším týmům a v nedávné době dokázali zvítězit například na DH Masters v Malmu. G2 ale patří k těm méně konzistentním týmům a vše bude záviset jen na tom, jakou formu si do Atlanty přivezou. Na vítězství ale budou chtít dosáhnout také Astralis, kteří v poslední době hledají ztracenou formu, nebo Fnatic, kteří budou chtít v Atlantě dokázat to, že patří na špičku i bez Olofmeistera. Nemůžeme opomenout ani Cloud9, jediný tým ze Severní Ameriky. Tento tým bude mít silnou fanouškovskou základnu za zády a také dva vítěze poslední sezony ELEAGUE ve svých řadách, což je rozhodně požene kupředu.

Všechny zápasy můžete sledovat na oficiální Twitch.tv kanále ELEAGUE TV. Samotné grandfinále se bude kromě ELEAGUE TV vysílat také v hlavním vysílacím čase na americké celostátní televizi TBS.


Získá FaZe Clan další velké vítězství a ujme se prvního místa ve světovém žebříčku, ukážou G2 svůj pravý potenciál, nebo se Astralis vrátí zpět do formy? Nebo získá vítězství někdo úplně jiný? Dejte vědět svůj názor do komentářů a nezapomeňte sledovat a podporovat svého favorita.

Štítky: ELEAGUE
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.