Přejít k hlavnímu obsahu

EMS: myDGB končí v osmifinále

17. 12. 2012 | 21:40 Counter-Strike 2
Po úspěšné skupině postupuje slovenský tým do osmifinále, které jim přiřadilo Němce z gamed!de.UPDATE 21:40: myDGB bohužel prohrávají na dvou mapách (de_inferno_se 8:16, de_train_se 10:16) a nepostupují do čtvrtfinále EMS.UPDATE 18:15: Slováci se s gamed!de poperou zítra ve 20:00.
Výchozí obrázek

Po úspěšné skupině postupuje slovenský tým do osmifinále, které jim přiřadilo Němce z gamed!de.

UPDATE 21:40: myDGB bohužel prohrávají na dvou mapách (de_inferno_se 8:16, de_train_se 10:16) a nepostupují do čtvrtfinále EMS.

UPDATE 18:15: Slováci se s gamed!de poperou zítra ve 20:00.

pondělí 20:00
myDGB.NET {#Slovenská Republika}
0 : 2 {#Německo} gamed!de
 odkaz na zápas

Skupiny

Na začátku listopadu byli myDGB po kvalifikační fázi zařazeni do velmi pravděpodobně nejtěžší skupiny B, která pro ně také znamenala debut s novou sestavou. Samozřejmě mluvíme o přechodu Tomáše "oskar" Šťastného do sestavy většinově slovenského týmu hájícího barvy srbské organizace.

 

Do skupiny B vešel Ladislav "GuardiaN" Kovács a jeho svěřenci se dvěma výhrami postupně proti - nečekaně finským - FiNEST a španělským ASES, kteří v jejich prvním kole dokázali překvapit švédské giganty a zremizovat. Ve třetím kole dostali myDGB šanci získat pár mezinárodních fanoušků navíc, Ninjas in Pyjamas ale vysloveně skalpovali naše reprezentanty a výrazně snížili jejich šance na výhru skupiny.

Tyto šance úplně znemožnil zápas s Poláky MaxFloPlay, de_mirage_csgo se neukázala jako příliš silná stránka pro Slováky, kteří tak museli bojovat alespoň o třetí místo v "béčku". Čtvrtého prosince už si ale mohli gratulovat k postupu do play-off výhrou proti jednomu z dánských týmů turnaje, CPLAY.

Play-off

Další misí pro ně bude osmifinále s týmem z jedné z jednodušších skupin turnaje a podle posledních výsledků EPS Germany čtvrtým nejlepším týmem Německa gamed!de.O konkrétním datu odehrání zápasu vás budeme informovat předem.

Jaké umístění na ESL Major Series Winter 2012 dokážou urvat Damage Gamers Belgrade po bronzové medaili z Prahy?

Zdroj: HLTV.org
Štítky: EMS, gamed!de, myDGB