Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX ve víru změn

4. 12. 2014 | 17:46 Counter-Strike 2
Herní organizace ENSOX se po BENQ Grunex Challenge ocitla ve víru změn. Měnila se nejen CS:GO sekce, ale i vedení.Na BENQ Grunex Challenge 2014 se toho událo mnoho. nEophyte obhájili prvenství nejlepšího českého CS:GO celku, ale zároveň přišli o svého wipaře, kterým byl David 'KAPARZO' Lacina. eEriness opět nedosáhli výše než na třetí místo, s čímž rozhodně nemohou být spokojeni a můžeme tedy předpokládat určité změny. Fámy se šíří i o Virtual World, ty ale zatím nejsou ničím podložené.
Výchozí obrázek

Herní organizace ENSOX se po BENQ Grunex Challenge ocitla ve víru změn. Měnila se nejen CS:GO sekce, ale i vedení.

Na BENQ Grunex Challenge 2014 se toho událo mnoho. nEophyte obhájili prvenství nejlepšího českého CS:GO celku, ale zároveň přišli o svého wipaře, kterým byl David 'KAPARZO' Lacina. eEriness opět nedosáhli výše než na třetí místo, s čímž rozhodně nemohou být spokojeni a můžeme tedy předpokládat určité změny. Fámy se šíří i o Virtual World, ty ale zatím nejsou ničím podložené.

Tým ENSOX, který sice dosáhl na krásné druhé místo, taktéž mění hráče. Místo Davida 'bullet' Hartmana se k týmu oficiálně připojil Tomáš 'benq1' Masaryk. Další změnou byla výměna Jiřího 'azak' Hausnera, na jehož místo nastoupil Ľuboš 'HenkkyG' Illko.

Nově složená čistě slovenská pětka byla po problémech s dnes již bývalým majitelem ENSOX, Stanislavem 'Wiggin' Olmrem, na chvíli dokonce bez organizace. Vedení se však opět ujal Martin 'Mendy' Ondruch, který se s týmem dohodl na zkoušku do konce roku. Co bude následovat je ve hvězdách, tedy spíše v rukou hráčů a vedení.

Nebudu se nějak dlouze vyjadřovat k nastávající situaci. Zkráceně, jsem velice rád za dvě věci. První je, že jsem se vrátil zpátky do starých kolejí napravit chyby, no a ta druhá je, že jsem velice rád za naši CS:GO sekci. Kluci jsou velice talentovaní a mimoto podávají opravdu skvělé výsledky. Neváhal jsem ani chvíli a kluky si samozřejmě necháme a určitě je nehodláme pustit. Byly špatné chvíle, než jsem nastoupil zpátky, které se vyřešily a obracíme list a začínáme od začátku s velkými změnami. Takže naší první sekcí zůstává CS:GO a dveře pro další sekce máme stále otevřené. Novinky o změnách ENSOX a další informace naleznete na našich facebook stránkách.

{#Česká Republika} Martin 'Mendy' Ondruch

Aktuální sestava ENSOX:

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť
{#Slovenská Republika} Ľuboš 'HenkkyG' Illko
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Slovenská Republika} Radoslav 'RDO' Tóth

Štítky: benq1, ENSOX, forji, HenkkyG, Montty, RDO