Přejít k hlavnímu obsahu

ERL: České derby pro Tarkyho, ESG na čele ligy

15. 2. 2018 | 12:18 League of Legends
Německá regionální liga ESL Meisterschaft má za sebou tři hrací týdny a ve hře jsou samozřejmě i naši zástupci, Carzzy a Tarky. Jak dopadl jejich úterní vzájemný duel?Zatímco měli Carzzyho Mysterious Monkeys na kontě výhru a remízu, Tarkyho EURONICS Gaming je neporazitelný. Hracími dny ESL Meisterschaft jsou vždy úterky a právě tento týden proti sobě svedl v BO2 sérii naše dva zástupce a to rovnou proti sobě na botlince. Nebo ne?
Výchozí obrázek

Německá regionální liga ESL Meisterschaft má za sebou tři hrací týdny a ve hře jsou samozřejmě i naši zástupci, Carzzy a Tarky. Jak dopadl jejich úterní vzájemný duel?

Zatímco měli Carzzyho Mysterious Monkeys na kontě výhru a remízu, Tarkyho EURONICS Gaming je neporazitelný. Hracími dny ESL Meisterschaft jsou vždy úterky a právě tento týden proti sobě svedl v BO2 sérii naše dva zástupce a to rovnou proti sobě na botlince. Nebo ne?

Mysterious Monkeys {#Evropská unie}
vs.{#Německo} EURONICS Gaming
Pride {#Švýcarsko}
SevenArmy {#Německo}
Xioh {#Německo}
Carzzy {#Česká Republika}
Bobo {#Rakousko}



{#Německo} Tolkin
{#Německo} Phrenic
{#Německo} Zazee
{#Nizozemsko} Conjo
{#Dánsko} Obvious
 14. února 21:30 
0  2

Jak sami můžete vidět, radovat se sice z vítězství svého týmu mohl radovat Tarky, ale v akci jsme jej bohužel neviděli. Český support kvůli nemoci nenastoupil a na poslední chvíli ho zaskočil šéftrenér Obvious, který na Braumovi s Alistarem předvedl solidní výkony, ačkoliv je mimo koučování jeho primární pozicí jungle. Náš reprezentant se tak bát o své místo nemusí, protože i jeho dílem je sestava EURONICS Gaming neporažena a po třech týdnech vévodí celé soutěži.

Naopak Mysterious Monkeys budou muset v boji o play-off ještě pořádně zabrat, protože jsou aktuálně až na děleném pátém místě spolu s Black Lion. V duelu proti ESG se Carzzymu na Kog'Mawovi i Caitlyn celkem dařilo, v pozdních fázích hry však nedokázal svůj tým jako správné carry utáhnout a rozhodující teamfighty šly ve prospěch soupeře. Opice si budou moci spravit chuť příští týden, kdy proti Seedlings bezpodmíněčně potřebují vyhrát.

Nezapomínáme ani na Kamiliuse, který háji barvy MnM Gaming v anglické ESL Premiership. Jemu se bohužel z tohoto tria vede nejhůře, ve skupině o čtyřech týmech zatím nezvítězil v jediném zápase a po jedné prohře na bojišti a jedné defaultní jsou MnM na úplném chvostu.

Štítky: Carzzy, ERL, Tarky
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.