Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne: Komentátoři odhaleni

9. 8. 2014 | 22:53 Counter-Strike 2
ESL oznámilo jména všech, kteří budou součástí týmu komentátorů a moderátorů pro turnaj ESL One v Kolíně nad Rýnem.Turnaj o 250 000 $ se bude konat v rámci veletrhu Gamescom za necelý týden, ve dnech od 14. do 17. srpna. Zapište si toto datum do kalendářů a v práci si vezměte volno, bude se na co dívat.Provádět celým turnajem bude nikoliv neznámý Paul 'ReDeYe' Chaloner společně s legendou e-sportu, Scottem 'SirScoots' Smithem. Analytikem bude tentokrát Richard Lewis.
Výchozí obrázek

ESL oznámilo jména všech, kteří budou součástí týmu komentátorů a moderátorů pro turnaj ESL One v Kolíně nad Rýnem.

Turnaj o 250 000 $ se bude konat v rámci veletrhu Gamescom za necelý týden, ve dnech od 14. do 17. srpna. Zapište si toto datum do kalendářů a v práci si vezměte volno, bude se na co dívat.

Provádět celým turnajem bude nikoliv neznámý Paul 'ReDeYe' Chaloner společně s legendou e-sportu, Scottem 'SirScoots' Smithem. Analytikem bude tentokrát Richard Lewis.

Mírným překvapením (a pro mě osobně i malým zklamáním) je absence Tomiho 'lurppis' Kovanena a Duncana 'Thoorin' Shieldse. Oba jsou to bezpochyby výborní analytici a Chaloner tak musel mít opravdu pádné důvody pro jejich neobsazení. Můžeme jen spekulovat, zda za to může častá Kovanenova zapšklost na Twitteru či dřívější útoky Shieldse na polskou herní komunitu, což vedlo k jeho absenci na předchozím EMS One v Katowicích.

Anders a Semmler
Hlavními komentátory budou Anders a Semmler. Foto: HLTV.org

Překvapením ale není hlavní duo komentátorů, dvojka, která je všem důvěrně známa ať už z NiPTV či ze současného kanálu RoomOnFire. Jsou to Anders 'Anders' Blume a Auguste 'Semmler' Massonnat. V komentátorských křeslech je navíc budou střídat Lauren 'Pansy' Scott a Stuart 'TosspoT' Saw.

Celý tým pro ESL One Cologne vypadá následovně:

{#Velká británie} Paul 'ReDeYe' Chaloner – moderátor
{#Spojené státy americké} Scott 'SirScoots' Smith – spolumoderátor
{#Velká británie} Richard Lewis – analytik
{#Velká británie} Lauren 'Pansy' Scott – komentátorka
{#Velká británie} Stuart 'TosspoT' Saw – komentátor
{#Dánsko} Anders 'Anders' Blume – komentátor
{#Spojené státy americké} Auguste 'Semmler' Massonnat – komentátor