Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne na Prima COOL

27. 6. 2017 | 00:22 Counter-Strike 2
Tak jako v loňském roce, i letos se chystá televize Prima COOL vysílat nejprestižnější evropský herní turnaj ESL One Cologne 2017.
Výchozí obrázek

Tak jako v loňském roce, i letos se chystá televize Prima COOL vysílat nejprestižnější evropský herní turnaj ESL One Cologne 2017.

Přestože Valve sebralo kolínskému turnaji statut Major akce, jedná se o jednu z nejlépe obsazených soutěží letošního roku. Kromě aktuální světové trojky, dánských Astralis, kteří svou účast odmítli, se můžeme těšit například na SK Gaming, FaZe Clan, Natus Vincere, Fnatic nebo Ninjas in Pyjamas. Základní skupiny se odehrají Swiss systémem, odkud do play off postoupí osmička nejlepších. Tyto týmy se pak utkají v BO3 play off s BO5 finálem již příští víkend o dvěstě padesát tisíc dolarů.

A ani televize Prima nezaostává. Po zisku licence pro vysílání herních akcí od ESL se můžeme těšit opět na celotýdenní zábavnou sestavu v čele s Ivanem "Dev1" Lazarovem. Kromě něj se můžou fanoušci CS:GO těšit i na oblíbené duo Ondřej "Lelek" Kvarda a Marek "shadye" Hovanec, kteří vás budou provázet především základní skupinou a v play off se k hráčům přidá i Damien "DeeThane" Dante.

Změnu hlásí panel herních analytiků. Do studia se místo oblíbeného Marva vydá jedna z největších ikon CZ/SK scény Roman "blade" Pilný, který si svou premiéru odbyl na LAN finále ROG COOL lig. Celý desk pak povede opět Zdeněk "Rader" Princ a své analytické okénko si otevře Tomáš "greener" Mikula.

ESL One Cologne 2017 bude od úterý 4. července vysílat COOL E-Sport na Twitch kanále ESL_CZSK a 16. července pak v TV na Prima COOL uvidíte sestřih z finálového klání.

Štítky: Cologne, ESL, one