Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One NY: Nejlepší týmy světa si zabojují o 250,000$

27. 9. 2016 | 02:25 Counter-Strike 2
Barclays Center v Brooklynu už se připravuje na bitvu těch nejlepších týmů světa. Prima COOL vám opět přinese ty nejlepší týmy v plné parádě.
Výchozí obrázek

Barclays Center v Brooklynu už se připravuje na bitvu těch nejlepších týmů světa. Prima COOL vám opět přinese ty nejlepší týmy v plné parádě.

ESL One New York je poslední letošní zastávkou z řady nejprestižnějších turnajů společnosti ESL. Do Barclays Center, kde své zápasy pravidelně hrají NY Islanders nebo Brooklyn Jets, přijede aktuálně osm týmů, kteří se pohybují mezi patnácti nejlepšími týmy světa. Vedle polských Virtus.pro či dánských Astralis, budou svůj titul z posledního ESL One šampionátu obhajovat SK Gaming z Brazílie.

Na turnaji uvidíme nejenom zahraniční hvězdy, ale i slovenského hráče Ladislava "GuardiaN" Kovácse, který bude opět reprezentovat barvy Natus Vincere. Komentovat pro vás budou už od pátečního odpoledne Ondřej "Lelek" Kvarda a Marek "shadye" Hovanec. Ve studiu vás pak bude provázet Zdeněk Princ a Tomáš "greener" Mikula.

Turnaj se bude hrát i speciálním Swiss systémem, který můžete znát z HearthStonu. Osm týmů hraje proti sobě ve formátu BO1 do té doby, dokud čtyři nemají na svém kontě tři výhry. Ty vás automaticky posouvají do semifinále turnaje. Podle všech názorů hráčů, je toto nejlepší systém, který prověří vaše herní zkušenosti a připravenost. Poprvé v historii byl tento formát využit při kvalifikaci na ESL One Cologne, kde nešťastně před branami Major turnaje skončili i HellRaisers.

Rozlosování 1. kola

{#Polsko} Virtus.pro vs. {#Švédsko} Fnatic
{#Francie} G2 Esports vs. {#Dánsko} Astralis
{#Brazílie} SK Gaming vs. Vítěz severoamerické kvalifikace
{#Ukrajina} Natus Vincere vs. {#Spojené státy americké} Team Liquid

Prizemoney  

1. místo - 125,000 dolarů
2. místo - 50,000 dolarů
3. a 4. místo - 25,000 dolarů
5. místo - 10,000 dolarů
6. místo - 7,000 dolarů
7. místo - 5,000 dolarů
8. místo - 3,000 dolarů

Sledujte turnaj živě už od tento pátek od 16:00 na stránkách Prima COOL a PLAYzone.cz!

Štítky: ESL, one, new york, csgo