Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba přechází na CoD4

31. 10. 2007 | 20:01
Veliký rozruch vyvolaly na Call of Duty2 scéně již před delší dobou první zmínky o nástupci, Modern Warfare. Jak se k tomu postavila česká jednička eSuba? Nejdříve začal německý velkoklub SPEED-LINK, když oznámil, že se přestávají CoD2 věnovat a čekají na Call of Duty 4, ve kterém budou chtít vynikat stejně tak, jako tomu bylo na přelomu CoD a CoD2! Postupně se k SL přidávaly TOP mančafty z celé Evropy! Na naší scéně se zatím vedla bitva o nejlepší český tým. Samozřejmě mezi celky eSuby a nEophyte. První zmiňovaný obstál lépe! Po výjezdech na zahraniční LAN party si totiž lidé z eSuby stačili udělat jméno v celé Evropě a podařilo se jim získat několik velmi cenných trofejí a umístění!
Výchozí obrázek
Veliký rozruch vyvolaly na Call of Duty2 scéně již před delší dobou první zmínky o nástupci, Modern Warfare. Jak se k tomu postavila česká jednička eSuba?

Nejdříve začal německý velkoklub Německo SPEED-LINK, když oznámil, že se přestávají CoD2 věnovat a čekají na Call of Duty 4, ve kterém budou chtít vynikat stejně tak, jako tomu bylo na přelomu CoD a CoD2! Postupně se k SL přidávaly TOP mančafty z celé Evropy!

Na naší scéně se zatím vedla bitva o nejlepší český tým. Samozřejmě mezi celky Česko eSuby a Česko nEophyte. První zmiňovaný obstál lépe! Po výjezdech na zahraniční LAN party si totiž lidé z eSuby stačili udělat jméno v celé Evropě a podařilo se jim získat několik velmi cenných trofejí a umístění!

Posledním z nich je titul Mistra České republiky z letošního Invexcupu. Právě zde porazili svého věčného rivala nEophyte (více info ). Esubě se ovšem podařilo také získat první místo na italské PROLAN Bologna, kde si na své konto nepřipsali ani jednu porážku. Mezi zahraniční úspěchy pak jistě patří třetí místo z Belgie, konkrétně z lanky Outpost On Fire nebo druhé místo v online edici CODQCUPů.

Skvěle rozjetý kádr eSuba, který neustále přichází s novými sponzory a jinými věcmi, se hodlá prosadit na scéně Call of Duty 4, která nás co nevidět všechny pohltí. Bez nadsázky se dá říci, že Call of Duty 2 totálně odzvonilo. Jenže spolu s příchodem Modern Warfare nepřichází pouze nový díl. Spíše nová hra, ve které by zpočátku neměly být rozdíly. Esubě se podařilo nejlepších výsledků dosáhnout v momentální sestavě, která se skládá z hráčů:
Česko Petr 'plague' Brablec
Česko Jindřich 'blx' Zelený
Česko Jan 'street' Palacký
Česko Lukáš 'luckeR' Blažek
Česko Tomáš 'NiO' Janšta

Právě Petr Brablec ve svém článku popřel spekulace ohledně změny sestavy pro Call of Duty 4. ''Vím, každý přechod s sebou přináší nějaké oběti a časem se nejspíš něco změní, ale jsme optimisti (po tom co nám slíbil scop stejně nikdo neodejde :p).'' Slova plagueho naznačují, že motivace v týmu nebude chybět díky skvělému umu jejich manažera.

Tým pěti českých talentů navíc bude mít vstup na scénu velmi usnadněn, neboť klantag eSuby již zná snad každý vážný hráč. Datum vydání CoD4 je pro e' klub prioritou před zbývajícími turnaji jako je iR LAN, EuroCup nebo naše UG Liga.
Jako bonus se na jejich klanových stránkách také uveřejnilo několik dem z pohledu špičkového snipera luckeRa! Jsem přesvědčen, že několik z Vás mu psalo s žádostí o zaslání některého dema. Mimo něho také můžete vidět hru CoD2 z pohledu NiA.

download luckeR
download NiO

Chtěl bych popřát eSubě hodně štěstí Call of Duty 4 a poděkovat za skvělou reprezentaci našeho národa ve hře CoD2!

Zdroj: esuba.eu/