Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vyhrává Hyacinth Invitational

9. 3. 2018 | 14:40 Vainglory
V mobilní hře Vainglory turnaje často nevídáme, proto je vždy každý turnaj i liga v této hře ceněná. Právě jedna taková liga s názvem Hyacinth Invitational se odehrála nedávno a ovládl ji tým eSuba.
Výchozí obrázek

V mobilní hře Vainglory turnaje často nevídáme, proto je vždy každý turnaj i liga v této hře ceněná. Právě jedna taková liga s názvem Hyacinth Invitational se odehrála nedávno a ovládl ji tým eSuba.

Hyancinth League byla dlouhodobou soutěží v populární mobilní hře Vainglory. Soutěž byla rozdělena do dvou divizí - invitational, kam obdrdžela pozvánku osmička nejlepších, a challenger, ve které bojovaly slabší celky. Liga navíc byla sestupová, takže i celky z challenger divize se mohly podívat mezi elitu. Celá liga se hrála ve formátu 3v3, který je momentálně na ústupu, avšak stále žije.

Jak už bylo řečeno výše, celou ligu nakonec ovládl tým eSuba, který po celou dobu dominoval nad svými soupeři a konečné vítězství tak nebylo ve finále velkým překvapením. Druhé místo s odstupem 10 bodů získal největší konkurent eSuby v turnaji, tým Fallen Underdogs. Ten sice celou dobu šlapal eSubě na paty, avšak ve vzájemných zápasech byli lepší hráči modrobílého týmu. Stupně vítězů uzavřela sestava týmu Inaequalis, která získala v lize 25 bodů. 

Hyacinth Winter Invitational se hrál v módu 3v3, který je pro nás už na vedlejší koleji, neboť vše důležité, co se bude v příštích letech odehrávat, se bude odehrávat v 5v5 módu a my se na nej poctivě každý den připravujeme. Takže někteří hráči se věnují 3v3 málo nebo vůbec, mají decay ranku atd., i týmové tréninky jsou pouze 5v5. O to si tohoto vítěztví vážíme více. Navíc Hyacinth není singl turnaj, ale byla to dlouhá série, takže i tento faktor nám přidává, když se budeme bavit o tom, jak moc si vážíme celkového vítěztví.

- Lukáš "Wenia6killer" Wengřín

Štítky: Vainglory
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.