Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.css defeated na Pro-LAN.it

2. 10. 2007 | 19:47 Counter Strike: Source
V době, kdy probíhala  AMD UGT byl náš přední československý tým  eSuba v Itálii na nejprestižnější LANce této země -  Pro-LAN - dotované bezmála 600 000 korun. Po nedávném úspěchu na  BECUPu se od nich očekával velmi slušný výsledek, protože v podstatě jediným týmem, který měl eSubě papírově být těžkým protivníkem, byl německý  ALTERNATE aTTax.
Výchozí obrázek
V době, kdy probíhala cze AMD UGT byl náš přední československý tým cze eSuba v Itálii na nejprestižnější LANce této země - it Pro-LAN - dotované bezmála 600 000 korun. Po nedávném úspěchu na hu BECUPu se od nich očekával velmi slušný výsledek, protože v podstatě jediným týmem, který měl eSubě papírově být těžkým protivníkem, byl německý de ALTERNATE aTTax.

Bohužel, v playoff se eSubě zdaleka nedařilo tak, jak by pánové asi chtěli. S německými de Evoplay předvedli nedostatečný výkon a prohráli 16:6. Přestože v Maďarsku měli s jejich elitním týmem hu OBi problémy snad jen kvůli trávicím potížím, zde v Itálii se eSubě nepodařilo ani toto utkání a po prohře skončili na 5.-6. místě, o které se podělili s it Catch 23. Celý turnaj vyhráli aTTax, druzí skončili právě EVOPLAY a třetí docela neznámí it Cubesports. OBi skončili čtvrtí.

Vyjádření kapitána eSuby.css - svk .PhP:
Predviedli sme takzvany monsterfail, uz nikdy sa to nebude opakovat.

Na otázku, jestli tento neúspěch ovlivní sestavu týmu, odpovídá Marek tajemně:
Nechaj sa prekvapit.

Každopádně přejeme spoustu štěstí do budoucna a míň takovýchto slabších výsledků. Hlavně v nadcházejícím EuroCupu :)