Přejít k hlavnímu obsahu

EURO 2012 v plném proudu: Čas na fotbal a první sázku!

11. 6. 2012 | 23:57 Všechny hry
Zajímá vás fotbal? Fandíte českému týmu? Pojďte si zpříjemnit sledování zápasů a vyplavit adrenalin při sázení na EURO! Pro fotbalový šampionát jsme se po očku porozhlíželi po silném partnerovi, který by uživatelům PLAYzone nabídl fér podmínky pro sázení a pomohl nám tvořit aktuální zpravodajství z EURA. A dnes jsme si plácli s Tipsportem, největší sázkovou kanceláří v ČR!
Výchozí obrázek

Zajímá vás fotbal? Fandíte českému týmu? Pojďte si zpříjemnit sledování zápasů a vyplavit adrenalin při sázení na EURO!

Pro fotbalový šampionát jsme se po očku porozhlíželi po silném partnerovi, který by uživatelům PLAYzone nabídl fér podmínky pro sázení a pomohl nám tvořit aktuální zpravodajství z EURA. A dnes jsme si plácli s Tipsportem, největší sázkovou kanceláří v ČR!

Počínaje dneškem vám každý den nabídneme shrnutí toho nejdůležitějšího, co se na šampionátu stalo, upozorníme na zajímavé kurzy, analýzy a tipy. Ve spolupráci s Tipsportem také nabízíme všem návštěvníkům PLAYzone 10 000 Kč vstupní bonus.

Pokud jste někdy chtěli proniknout do tajů sázení, vsadit si pro zábavu nebo vydělat peníze na nějakém zaručeném tipu, nikdy nebyla lepší příležitost se do sázení pustit!

Lukáše Martínka z Tipsportu jsme se zeptali, proč se vyplatí začít sázet právě během EURA a na co všechno si na Tipsportu můžete vsadit.

„Ahoj H1tachi a celá PLAYzone komunito! EURO je vrcholem pro fanoušky i sázkaře a jsme rádi, že bude pořádně vidět i na PLAYzone.cz. :-) Jako na vrchol roku na něj nahlížíme i my v Tipsportu a vypsali jsme na něj spoustu zajímavých kurzů. Už zítra hraje Česká republika proti Řecku, patrioti si můžou vsadit na naše v kurzu 2.37, kdo věří Řekům, může je hrát za 3.3, můžete si vsadit na počet gólů, střelce, prostě na cokoli si vzpomenete! Věřím, že se u sázení budete dobře bavit a že se z něj stane vaše nová zábava. Hodně štěstí!“

A ještě jedna věc, soutěž „PLAYzone fotbalový znalec“ pro všechny z vás, kteří se na Tipsportu přes PLAYzone registrují!
Zodpovězte 5 otázek do komentářů pod článkem a uveďte vaše Tipsport username.

1)        Postoupí Nizozemsko ze skupiny? (ano/ne)

2)        Dostane se Španělsko do finále? (ano/ne)

3)        Kdo bude nejúspěšnějším střelcem České republiky?

4)        Postoupí Česko ze skupiny?

5)        Dojde Německo dál než Portugalsko?

První 3 správné odpovědi odměníme 300 Kč na účet Tipsportu. Navíc můžete ukázat celé PLAYzone komunitě, že právě vy fotbalu nejvíce rozumíte! :-)