Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses mění, fRoD mimo hru

28. 7. 2011 | 12:15 Counter Strike 1.6
Dlouhodobá jednička Spojených států, tým Evil Geniuses, obměňuje své řady. Bez týmu se ocitají rovnou dva, nyní už bývalí členové amerického celku.Sestava Severo-amerických Evil Geniuses se naposledy zúčastnila ESEA Invite Season 8, kde dokázali urvat první místo. Po tomto triumfu se EG nezúčastnili žádného dalšího turnaje, nyní však na sebe znovu upoutávají pozornost.
Výchozí obrázek

Dlouhodobá jednička Spojených států, tým Evil Geniuses, obměňuje své řady. Bez týmu se ocitají rovnou dva, nyní už bývalí členové amerického celku.

Sestava Severo-amerických Evil Geniuses se naposledy zúčastnila ESEA Invite Season 8, kde dokázali urvat první místo. Po tomto triumfu se EG nezúčastnili žádného dalšího turnaje, nyní však na sebe znovu upoutávají pozornost.

Tento celek o sobě bohužel nedává znát dalším vítězstvím, nicméně odchodem dvou stálých opor týmu. Evil Geniuses tak opouští duo Danny "fRoD" Montaner - Tyler "Storm" Wood. Hráči se s týmem loučí skoro po tříletém angažmá, když se k americké pětce přidali v prosinci roku 2008, po odchodu z konkurenčních compLexity. Oba hráči spolu hrají bok po boku již od roku 2004 a doufají, že tomu tak zůstane i po odchodu z EG, z čehož vyplývá, že věří v přestup do nového týmu.

(fRoD opouští EG po téměř třech letech, Foto: HLTV.org)

"Chtěl bych Evil Geniuses poděkovat za všechnu podporu, která nám byla za všechny ty roky našeho působení u týmu dána. I přes všechny změny v sestavách a nestabilní výsledky, přesto všechno nás stále podporovali. Nicméně rozhodli jsme se, že pro nás pro oba bude nejlepší začít znovu. Já i Tyler se těšíme, kam nás nadcházející měsíce zavedou." - Sdělil Danny "fRoD" Montaner na stránkách EG.

Nově příchozím je tamní scéně dobře známý Paul "pauLy" Guerboyan, který tímto opouští americkou sekci SK Gaming. Posledním dílkem skládanky se stává Jeff "hero" Mettetal, který by po odchodu z compLexity v roce 2010 bez týmu.

Nová sestava EG vypadá následovně:

{#Spojené státy americké} Andrew "Irukandji" Timmerman
{#Spojené státy americké} Derek "dbooorN" Boorn
{#Spojené státy americké} Jeff "hero" Mettetal
{#Spojené státy americké} Jordan "n0thing" Gilbert
{#Spojené státy americké} Paul "pauLy" Guerboyan

Zdroj: HLTV
Štítky: Evil Geniuses