Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses změna v kádru

17. 7. 2013 | 14:35 League of Legends
Známá, severoamerická eSport společnost Evil Geniuses, patřící mezi nejstarší organizace na světe, právě prochází obměnou ve svém League of Legends týmu.
Výchozí obrázek

Známá, severoamerická eSport společnost Evil Geniuses, patřící mezi nejstarší organizace na světe, právě prochází obměnou ve svém League of Legends týmu.

Úspěšný tým vystupující dříve pod jmenovkou Absolute Legends, či CLG.EU se pokouší odehnat krizi změnou ve složení. Tým si prošel dlouhou společnou cestou, která jim přinesla mnoho zkušeností k nezaplacení. Dokázali trápit a dokonce i zdolat tehdejší evropskou špičku Moscow Five. Na úplný vrchol se však řadí 3.-4. místo na Season 2 World Championship.

 

Evil geniuses


Kluci však začali stagnovat a mnoho fanoušků a kritiků se do celku slovně opřelo. Po samotném přiznání a uvědomění hráčů situace gradovala až do rozhodnutí o dvou změnách.

Obměna týmu se nevyhnula {#Velká británie} Snoopeha, který tým dočasné opouští a na jeho místo nastupuje {#Velká británie} Shacker z Animate eSports. {#Velká británie} Snoopeh podotkl, že tým neopouší nadobro, naopak stěhuje se do zálohy a zůstává tak stále členem sekce.

Druhá velká změna přichází s nastupujícím lodivodem {#Německo} nRateda, který bude vystupovat jako poradce Evil Geniuses, ale především jako trenér a analytik.

Tyto dva taktické tahy byly vyprodukovány díky blížící se kvalifikaci na S3 šampionát a také LCS. Celá sekce se tak pokusí o "come back" zpět mezi elitu, ale jestli se jí to povede a jestli změna povede k tíženému ovoci ... na to si budeme muset počkat.

 

New line-up Evil Geniuses:

{#Dánsko} Wickd - Top
{#Velká británie} Shacker - Jungle/Sub
{#Dánsko} Froggen - Mid
{#Německo} Yellowpete - AD Carry
{#Belgie} Krepo - Support

{#Německo} nRated - Coach/Analyst/Sub
{#Velká británie} Snoopeh - Jungle/Sub