Přejít k hlavnímu obsahu

ex-TSM vytvářejí novou organizaci Astralis

19. 1. 2016 | 15:04 Counter-Strike 2
Po více než měsíci a půl se dánská sestava ocitá ve zbrusu nové organizaci Astralis, kterou z větší části vlastní dvojice investorů Sunstone Capital a Tommy Ahlers společně se samotnými hráči jako spoluvlastníky.Na začátku prosince dánská jednička opustila svoji dlouhodobou organizaci TSM, kterou reprezentovali po celý rok 2015. Od té doby nebylo zjevné, kam se tým přesune, přestože se objevilo hned několik teorií, například o FaZe Clanu, Team Secret nebo Alliance.
Výchozí obrázek

Po více než měsíci a půl se dánská sestava ocitá ve zbrusu nové organizaci Astralis, kterou z větší části vlastní dvojice investorů Sunstone Capital a Tommy Ahlers společně se samotnými hráči jako spoluvlastníky.

Na začátku prosince dánská jednička opustila svoji dlouhodobou organizaci TSM, kterou reprezentovali po celý rok 2015. Od té doby nebylo zjevné, kam se tým přesune, přestože se objevilo hned několik teorií, například o FaZe Clanu, Team Secret nebo Alliance.

Po necelé dva měsíce sestava vystupovala pod dočasným názvem "?", neboli TQM (Team Question Mark), a dokonce se účastnila dvou LAN turnajů: Fragbite Masters Season 5 Finals a minulý víkend i SL i-League StarSeries XIV Finals.

Astralis

Dánové budou ode dneška vystupovat jako Astralis

Dnes ráno vyšlo na světlo, že se Dánové nepřesunou pod již existující organizaci, ale naopak vytvoří svou vlastní s podporou dvojice dánských investorů, Sunstone Capital a Tommy Ahlers, pod názvem Astralis.

Samotní hráči vlastní část společnosti a budou mít slovo v jejím chodu. Mezi hlavní cíle Astralis patří dostat se mezi nejlepší organizace na světě. Zajímavostí však je, že oproti téměř veškerým celkům mohou hráči mluvit o jejich finančních podmínkách, včetně platu a rozdělení odměn za nálepky, cen v turnajích a příjmu ze streamování.

Sestava Astralis zůstává nezměněná:

{#Dánsko} René "cajunb" Borg
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Dánsko} Nicolaj "devve" Reedtz
{#Dánsko} Peter "dupreeh" Rasmussen
{#Dánsko} Andreas "Xyp9x" Højsleth

{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen (coach)

Astralis si pod novou organizací zahrají už za pár dní (22. ledna) premiéru proti svým dánským rivalům z dignitas na DreamHacku ZOWIE Open Leipzig.

Zdroj: Astralis.gg
Štítky: Astralis, ex-TSM