Přejít k hlavnímu obsahu

Extreme Masters - preview #2

17. 10. 2006 | 17:40 Counter Strike 1.6
Dnes je pro Vás připraven druhý díl představování klanů, které se zúčastní Extreme Masters event. To by mělo odstartovat zhruba za týden a tak máme možnost ještě se něco málo dozvědět třeba o budoucím vítězi této soutěže. V dnešním díle se zblízka podíváme na šestici klanů z chladných severských končin. Konkrétně to budou: SK Gaming, Ninjas in Pyjamas, RAW Gaming, NoA, Meet Your Makers, Highscore.
Výchozí obrázek



Dnes je pro Vás připraven druhý díl představování klanů, které se zúčastní Extreme Masters event. To by mělo odstartovat zhruba za týden a tak máme možnost ještě se něco málo dozvědět třeba o budoucím vítězi této soutěže. V dnešním díle se zblízka podíváme na šestici klanů z chladných severských končin. Konkrétně to budou: svedsko.gif SK Gaming, svedsko.gif Ninjas in Pyjamas, finsko.gif RAW Gaming, dansko.gif NoA, dansko.gif Meet Your Makers, dansko.gif Highscore.


svedsko.gif SK Gaming

 Tento klan nemusím jistě dlouho představovat. SK gaming - po mnoho let jeden z nejlepších týmů světa, který kdy zasáhl do sféry progamingu. Za tu dobu se v SK vystřídalo mnoho vynikajících hráčů a aktuální squad se od těch, které v minulosti dokázali v barvách SK vyhrát tolik velkých turnajů, značně liší. Stále však ukazují, že se s nimi počítat musí a na každé soutěži jsou pro ostatní klany stále obrovskou hrozbou. Hlavně jejich vítězství naExtreme Masters GamesConvention Qualifier proti Nip a fnatic otevřelo mnohým lidem oči.


Website: www.SK-Gaming.com
IRC: #SK

Jak se kvalifikovali ?: 1st Place Extreme Masters Qualifier at Gamesconvention

Lineup:

svedsko.gif vilden (kapitán)
svedsko.gif allen
svedsko.gif fisker
svedsko.gif Goodfella
svedsko.gif Snajdan

Poslední úspěchy:
WSVG London 3rd
Kode5 Italy 1st
CPL Winter 2005 1st




svedsko.gif Ninjas in Pyjamas

 Nejlegendárnější tým v celé historii této hry - to jsou Ninjas in Pyjamas. Po strastiplné a nelehké cestě ukázali, že jsou zase zpátky mezi nejlepšími(ne-li dokonce nejlepší) a nechávají vzpomenout na staré zlaté časy NiP. Stále častěji se jejich jméno skloňuje v souvislosti se sestavou, která se po příchodu SpawN-a skládá ze šesti hráčů. Určitě bude zajímavé celou situaci dále sledovat.


Website: www.nip-gaming.com
IRC: #NiP

Jak se kvalifikovali ?: 1st Place Extreme Masters Sweden LAN Qualifier

Lineup:

svedsko.gif Heaton (kapitán)
svedsko.gif ins
svedsko.gif RobbaN
svedsko.gif walle
svedsko.gif zet
svedsko.gif SpawN

Poslední úspěchy:
Kode5 Global Finals 1st
WCG Sweden 1st
ESWC 2006 5-8th



finsko.gif RAW Gaming

 Tento finský klan se kvalifikoval ještě pod jménem Team Anonymous, ale posléze celá pětice přešla pod křídla organizace RAW Gaming. Samotný tým je relativně nový, avšak za dobu své existence dokázal předvést celou řadu kvalitních výkonů - za všechny můžeme připomenout poražení rivalů z hoorai na
Finnish Extreme Masters Qualifier. Extreme Masters bude pro tuto pětici první velká mezinárodní zkouška.


Website:
www.raw-gaming.com
IRC: #raw-gaming

Jak se kvalifikovali ?: 1st Extreme Masters Qualifier Finland

Lineup:

finsko.gif tihOp
finsko.gif Shiri
finsko.gif SPIKEONE
finsko.gif GuA
finsko.gif plastE


Poslední úspěchy:
-



dansko.gif NoA

 Kompletně dánská pětka pod vedením zonica v sobě obsahuje opravdu mnoho talentu, ale také za poslední prodělala spousty změn. Tyto časté změny v sestavě nedovolovaly NoA vyhrát některé významnější akce. Jejich chvíle přišla až na Clanbase Eurocup final, kde dokázali porazit švédské Speed-Link a zajistit si vítězství v celém turnaji. To ukázalo, že NoA stále patří mezi deset nejlepších evropských týmů.



Website:
www.teamnoa.net
IRC: #NoA

Jak se kvalifikovali ?: 1st Extreme Masters Qualifier Denmark

Lineup:

dansko.gif guddo (kapitán)
dansko.gif hpx
dansko.gif zonic
dansko.gif Paddy
dansko.gif mJe
dansko.gif ave

Poslední úspěchy:
1st Place ClanBase Eurocup XIII



dansko.gif Meet Your Makers

 Při pohledu na nový squad mYm se nemůžeme ubránit pocitu, že koukáme na starou sestavu legendárních Team9. Víme také co tito borci v minulosti dokázali a tak musíme považovat mYm za tým, který je schopný porazit v Evropě téměř každého. Stejně jako v případě RAW gaming však zatím větších úspěchů nedosáhli a až čas ukáže zdali je na místě srovnání se slavnými Team9. Že je to ale nejlepší tým v Norsku je jasné již teď.


Website:
www.meetyourmakers.com
IRC: #mym

Jak se kvalifikovali ?: 1st Extreme Masters Qualifier Norway

Lineup:

dansko.gif juve9le (kapitán)
dansko.gif prb
dansko.gif xione
dansko.gif REAL
dansko.gif oops


Poslední úspěchy:
-



dansko.gif Highscore

 Norští Highscore se do hlavního turnaje probojovali v důsledku vyřazení Teamu Aftermath, kteří se z existenčních důvodů nebyli schopni turnaje zúčastnit.
Tento relativně neznámý klan je jistě rád za šanci zahrát si na Extreme Masters a načerpat tak spustu zkušeností proti prvotřídním evropským týmům. Uvidíme - třeba se jim po nějaké době podaří srovnat krok i se slavnějšími rivaly z mYm.


Website:
není
IRC: #Highscore

Jak se kvalifikovali ?: 3rd Place Extreme Masters Qualifier Norway

Lineup:

dansko.gif Azid
dansko.gif destin
dansko.gif NeverLast
dansko.gif s0ppen
dansko.gif torri

Poslední úspěchy:

-

zdroj: www.esl.eu

by HARDCOREinF