Přejít k hlavnímu obsahu

faberi Bellatores mění

26. 7. 2007 | 16:22
Určitě znáte multiklub faberi Bellatores, který se i nedávno stal naším domácím týmem. Jeho nadějné cod2 sekci se nepodařilo uhlídat si jednoho z hráčů, který se rozhodl jít si po svých bůh ví kam. Samozdřejmě, že takhle to nebylo a vše mělo svůj důvod. A kdo se vlastně odporoučel ? Byl jím Lukáš 'trume' Lát, který v tomto týmu působil již velmi dlouho.Důvodem jeho odchodu byla inaktivita týmu přes letní sezónu a neschody s většinou týmu. Tímto krokem však jeho kariéra nekončí, nerozhodl se skončit a nad jeho budoucností visí velký otazník, kampak zavítá, nebo kdo ho přibere k sobě ? Hodně otázek bez odpovědí, nechme se tedy překvapit. Tým faB je tedy v pěti a v nynější době mají pauzu. Doufejme, že nevypadnou ze své chválihodné formy a vrátí se v plné síle, odpočatí a připraveni potrápit českou špičku.
Výchozí obrázek

Určitě znáte multiklub faberi Bellatores, který se i nedávno stal naším domácím týmem. Jeho nadějné cod2 sekci se nepodařilo uhlídat si jednoho z hráčů, který se rozhodl jít si po svých bůh ví kam. Samozdřejmě, že takhle to nebylo a vše mělo svůj důvod. A kdo se vlastně odporoučel ? Byl jím Lukáš 'trume' Lát, který v tomto týmu působil již velmi dlouho.Důvodem jeho odchodu byla inaktivita týmu přes letní sezónu a neschody s většinou týmu.

Tímto krokem však jeho kariéra nekončí, nerozhodl se skončit a nad jeho budoucností visí velký otazník, kampak zavítá, nebo kdo ho přibere k sobě ? Hodně otázek bez odpovědí, nechme se tedy překvapit. Tým faB je tedy v pěti a v nynější době mají pauzu. Doufejme, že nevypadnou ze své chválihodné formy a vrátí se v plné síle, odpočatí a připraveni potrápit českou špičku.

Sestava faB :

cze Michal 'cruz' Juska
cze Karel 'fling' Šulc
cze Pavel 'Sk@yper' Půža
cze Milan 'mgr.Jitus' Janák
australie Dag 'nox' Markl


faberi Bellatores