Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT League Finals vyhravá TSM

3. 5. 2015 | 20:30 Counter-Strike 2
Po dvou dnech hraní známe semifinalisty FACEIT League 2015 Stage 1 Finals. Jsou jimi týmy fnatic, NiP, Virtus.pro a TSM.UPDATE #2: Finalové utkání o třech mapách nakonec pro sebe urval Team SoloMid, pro které je tohle vítězství 2:1 jen potvrzením jejich výborné formy v poslední době.UPDATE #1: Do finále se po krásných semifinálových utkáních probojovaly celky Team SoloMid a Ninjas in Pyjamas. Finálová best-of-three započne již od 20:30!
Výchozí obrázek

Po dvou dnech hraní známe semifinalisty FACEIT League 2015 Stage 1 Finals. Jsou jimi týmy fnatic, NiP, Virtus.pro a TSM.

UPDATE #2: Finalové utkání o třech mapách nakonec pro sebe urval Team SoloMid, pro které je tohle vítězství 2:1 jen potvrzením jejich výborné formy v poslední době.

UPDATE #1: Do finále se po krásných semifinálových utkáních probojovaly celky Team SoloMid a Ninjas in Pyjamas. Finálová best-of-three započne již od 20:30!


Turnaj, který se odehrává v britském Londýně, započal již v pátek a doposud nám nabídl souboje základních skupin, ve kterých se kromě výše zmíněných týmů utkaly i dva americké celky (Liquid a eLevate), Australané z Immunity a tradičně i Na`Vi.

Skupina A nabídla v podstatě jediné překvapení turnaje, když takřka neznámý australský tým přehrál 2-1 na mapy poněkud zkušenější borce z Liquid, kteří severoamerickému CS vskutku dobrou reklamu neudělali. Ze skupiny podle předpokladů postoupili fnatic a NiP, přičemž jejich vzájemný zápas dopadl lépe pro současný nejlepší celek světa, tedy fnatic.

Skupina B jasné favority na postup neměla. Z trojice VP, TSM a Na`Vi mohl vypadnout kdokoliv. Nakonec se tímto „černým Petrem“ stali Natus Vincere, kteří prohráli duel o postup 1-2 proti TSM. Jasným outsiderem skupiny byli eLevate, ti se však narozdíl od svých kolegů z druhé skupiny ukázali v dobrém světle, když podali sympatický výkon proti VP.

V prvním semifinále se od 13:00 utkají švédští fnatic a dánští TSM, v druhém semifinále, které odstartuje okolo 16. hodiny, uvidíme NiP v souboji s polskými Virtus.pro.

fnatic {#Švédsko}
vs.
{#Dánsko} Team SoloMid
JW {#Švédsko}
KRIMZ {#Švédsko}
pronax {#Švédsko}
flusha {#Švédsko}
olofmeister {#Švédsko}
 
{#Dánsko} device
{#Dánsko} dupreeh
{#Dánsko} karrigan
{#Dánsko} Xyp9x
{#Dánsko} cajunb
 
3. 5. 2015, 13:00
 STREAM: http://www.twitch.tv/faceittv
 
 0:2 

 

NiP {#Švédsko}
vs.
{#Polsko} Virtus.pro
GeT_RiGhT {#Švédsko}
allu {#Finsko}
Xizt {#Švédsko}
f0rest {#Švédsko}
friberg {#Švédsko}
 
{#Polsko} Snax
{#Polsko} NEO
{#Polsko} TaZ
{#Polsko} byali
{#Polsko} pasha
 
3. 5. 2015, 16:00 
 STREAM: http://www.twitch.tv/faceittv
 
 2:1 

Celým turnajem provází James Duffield a jako komentátoři se střídají Daniel "ddk" Kapadia, James "JZFB" Bardolph, Matthew "Sadokist" Trivett a Stuart "TosspoT" Saw. Těšit se můžete také na skvělou analýzu Duncana "Thorin" Shieldse, Robina "Fifflaren" Johanssona, Patrika "cArn" Sättermona či Björna "threat" Perse. Observera (člověk, který ovládá in-game kameru) dělá primárně Casper "cadiaN" Møller.