Přejít k hlavnímu obsahu

Fear Factory vítá LUq-a

3. 8. 2010 | 13:16 Counter Strike 1.6
Před necelými dvěma týdny jsme vás informovali o návratu Lukasze "LUq" Wneka, který se jako šestý hráč připojil k tehdejším Pentagram G-Shock. Tým ale dostal vyhazov a včera byl oznámen přechod k týmu Fear Factory.Člen zlaté generace, Lukasz "LUq" Wnek (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Před necelými dvěma týdny jsme vás informovali o návratu Lukasze "LUq" Wneka, který se jako šestý hráč připojil k tehdejším Pentagram G-Shock. Tým ale dostal vyhazov a včera byl oznámen přechod k týmu Fear Factory.


Člen zlaté generace, Lukasz "LUq" Wnek (foto:hltv.org)

Nejstarší polská organizace pod svá křídla vzala hned čtyři bývalé hráče z týmu Pentagram G-Shock, přičemž pátým elementem se má stát již výše napsaný Wnek. Finalisté polské World Cyber Games kvalifikace budou především podporování firmou Creative, která bude vysílat sekci na nejdůležitější akce roku.

Sestava Fear Factory

{#Polsko} Lukasz "drive" Snopkiewicz
{#Polsko} Daniel "myth" Bukalski
{#Polsko} Adam "ruloN" Wisniewski
{#Polsko} Patryk "sonamed" Zamulski
{#Polsko} Lukasz "LUq" Wnek

Na nadcházejícím světovém finále World Cyber Games uvidíme jak Frag eXecutors, tak i Fear Factory. Oba dva týmy si část z vás pamatuje jako týmy, kteří patřili k nejlepším ve světě a určitě se pokusí tyto časy navrátit.

Zdroj: HLTV
Štítky: Fear Factory, polsko