Přejít k hlavnímu obsahu

Firebat míří do Cloud 9

3. 3. 2016 | 20:36 Hearthstone
Jeden z nejslavnějších a nejúspěšnějších hráčů Hearthstonu Firebat podepsal smlouvu s Cloud 9.Zhruba před měsícem vyšla na světlo světa zpráva tvrdící, že James "Firebat" Kostesich opustil team Archon, v němž působil nejen jako hráč, ale současně i jako spolumajitel. Ačkoliv nebylo plně vyjasněno, z jakého důvodu k tomuto kroku došlo, strhla se velká debata o tom, kam budou další kroky Firebata směřovat.
Výchozí obrázek

Jeden z nejslavnějších a nejúspěšnějších hráčů Hearthstonu Firebat podepsal smlouvu s Cloud 9.

Zhruba před měsícem vyšla na světlo světa zpráva tvrdící, že James "Firebat" Kostesich opustil team Archon, v němž působil nejen jako hráč, ale současně i jako spolumajitel. Ačkoliv nebylo plně vyjasněno, z jakého důvodu k tomuto kroku došlo, strhla se velká debata o tom, kam budou další kroky Firebata směřovat.

Firebat

Samotný Firebat na svém Youtube channelu prohlásil, že si dával čas na rozmyšlenou. Volil mezi hraním na volné noze, či vstupem do týmu. Nakonec se tedy rozhodl pro Cloud 9, k čemuž ho vedly zejména dva důvody.

Za prvé se s hráči Cloud 9 zná velmi dobře a nepůjde tak do cizího prostředí, nýbrž do týmu plného přátel. Navíc se spoluhráči jako Kolento, či StrifeCro bude mít Cloud 9 velmi silnou údernou trojku.

Dalším důležitým faktorem při volbě Cloud 9 bylo to, že Firebat se i nadále chce věnovat progamingu, přičemž by na volné noze musel řešit spoustu organizačních záležitostí. Ty za něj nyní vyřeší vedení a manažeři Cloud 9. Firebat tak bude mít dostatečný čas na trénink a promýšlení strategií.

Současná sestava Cloud 9 je šestičlenná a vypadá následovně:

{#Ukrajina} Alexander "Kolento" Malsh
{#Spojené státy americké} Cong "StrifeCro" Shu
{#Korejská republika} Harry "Massan" Cheong
{#Německo} Jan "ek0p" Palys
{#Spojené státy americké} Andrew "TidesofTime" Biessener
{#Spojené státy americké} James "Firebat" Kostesich

Firebatovo vyjádření na Youtube kanálu:

Štítky: Cloud 9, Firebat