Přejít k hlavnímu obsahu

FireGamers vyhrávají Lantek Cup

9. 2. 2010 | 21:15 Counter Strike 1.6
Nejlepší brazilský tým o víkendu jednoznačně vyhrál Lantek Cup, který se konal na jejich domácí půdě.Organizátoři turnaje se snažili na turnaj pozvat ty nejlepší týmy, které se v zemi nachází. Brazilský klenot FireGamers tak byl předem jednoznačně pasován na vítěze turnaje a vše se potvrdilo už ve finále WB, kde porazili tým CnB Gaming jednoznačně 16-0. V grandfinále pak na sebe opět narazili FireGamers a CnB Gaming. Nejlepší brazílský celek dovolil tentokrát soupeři dva body a vyhráli tak "jen" 16-2.
Výchozí obrázek

Nejlepší brazilský tým o víkendu jednoznačně vyhrál Lantek Cup, který se konal na jejich domácí půdě.

Organizátoři turnaje se snažili na turnaj pozvat ty nejlepší týmy, které se v zemi nachází. Brazilský klenot FireGamers tak byl předem jednoznačně pasován na vítěze turnaje a vše se potvrdilo už ve finále WB, kde porazili tým CnB Gaming jednoznačně 16-0. V grandfinále pak na sebe opět narazili FireGamers a CnB Gaming. Nejlepší brazílský celek dovolil tentokrát soupeři dva body a vyhráli tak "jen" 16-2.

Konečné pořadí

1. místo {#Brazílie} FireGamers 504$
2. místo {#Brazílie} CnB Gaming 106$
3. místo {#Brazílie} Gamewise

Po turnaji se rozvířili i spekulace, že nýnější sestava týmu FireGamers má namířeno do konkurenčních Made in Brazil. O tom už se hovořilo loňský rok v listopadu, kdy brazilský kolos vyhodil svou tehdejší sestavu. Tyto spekulace rázně ukončil kapitán FG, Bruno "bruno" Ono.

Naposledy jsme byli v kontaktu s Made in Brazil v prosinci a odmítli jsme jakkékoliv nabídky. Jakkékoliv spekulace našeho odchodu do MiBr odmítáme. Rok 2010 bude patřit týmu FireGamers.

Manažer Made in Brazil Leandro "chataum" Loiola oznámil, že organizace už má svůj tým, který trénuje na nadcházející akce.