Přejít k hlavnímu obsahu

fnx se připojuje k Immortals

27. 1. 2017 | 00:26 Counter-Strike 2
Brazilský hráč fnx se pravděpodobně připojují k týmu Immortals, kde nahradí felpse.
Výchozí obrázek

Brazilský hráč fnx se pravděpodobně připojují k týmu Immortals, kde nahradí felpse.

Bývalá hvězda týmu SK Gaming Lincoln "fnx" Lau se dle spekulací připojí k brazilskému týmu Immortals. O tomto přestupu se mluvilo již od léta minulého roku. Původně mělo jít o výměnu s dvacetiletým Joaem "felps" Vasconcellosem. SK Gaming se však rozhodli vzít portugalského snipera Ricarda "fox" Pacheca. S tímto hráčem však do SK po herní stránce nezapadl, proto si SK Gaming hledají nového hráče a fox je na právě probíhajícím majoru v Atlante už jen náhradník. Spekuluje se právě o felpsovi, kterého by měl fnx nahradit.

fnx má za sebou velmi úspěšný rok 2016, když s SK Gaming (resp. Luminosity) vyhrál dva majory, DH Austin, ESL Pro League S3 a ECS 1, což z něj dělá 15. nejvíce vydělávajícho hráče dle prizemoney. fnx patřil k nejlepším hráčům minulého roku a hltv.org ho ocenilo jako 19. nejlepšího hráče roku 2016.

fnx v dresu SK Gaming
fnx v dresu SK Gaming (zdroj: hltv.org)

Oba hráči tuto situaci zatím nekomentovali. Vše tomu však nasvědčuje, největším vodítkem je skutečnost, že se fnx připojil do Immortals týmu na portálu ESEA, naopak felps ze sestavy odešel.

Pravděpodobná sestava Immortals:

{#Brazílie} Henrique "hen1" Teles
{#Brazílie} Lucas "lucas" Teles
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass
{#Brazílie} Lucas "steel" Lopes
{#Brazílie} Lincoln "fnx" Lau 

Zdroj: HLTV.org