Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas hlásí návrat na LoL scénu

9. 5. 2017 | 15:21 League of Legends
Po odchodu mistrovské sestavy z Fraternitas bylo pusté ticho, o organizaci nebylo v podstatě slyšet. Nyní to však bude jiné, představujeme vám jejich nejnovější akvizici.Jméno Fraternitas k domácí League of Legends scéně neodmyslitelně patří a my jsme rádi, že ho budeme moci vídat i v letošním roce. Postaral se o to bývalý manažer Revital Gaming Martin Stříbný, který zkontaktoval vedení organizace s myšlenkou poskládat sestavu, jež bude schopná navázat na dřívější úspěchy. Úkol to přetěžký, byť splnitelný.
Výchozí obrázek

Po odchodu mistrovské sestavy z Fraternitas bylo pusté ticho, o organizaci nebylo v podstatě slyšet. Nyní to však bude jiné, představujeme vám jejich nejnovější akvizici.

Jméno Fraternitas k domácí League of Legends scéně neodmyslitelně patří a my jsme rádi, že ho budeme moci vídat i v letošním roce. Postaral se o to bývalý manažer Revital Gaming Martin Stříbný, který zkontaktoval vedení organizace s myšlenkou poskládat sestavu, jež bude schopná navázat na dřívější úspěchy. Úkol to přetěžký, byť splnitelný.

Podaří se novým Fraternitas navázat na úspěšnou éru sestavy kolem Denyka?

Koho tedy budeme na nejbližších turnajích uvidíme s kapucí přes hlavu? Manažer Stříbný vsadil na známé tváře, které vedl v předchozím působišti, tedy v Revitalu. Nakonec se v základní sestavě zabydlel pouze Jiří 'Rostak' Hrbáč, Rufuse uvidíme pouze jako náhradníka a Charca nakonec zvolil možnost působení s Herdynovou pětkou. Na botlince se tak představí Dominik 'annyeong' Honzák spolu s vítězem Y-Games 2017 Peterem 'Zeussak' Gbelcem. Partu doplňuje zkušený midař Marek 'Abitak' Kochanský a Josef 'Smoux' Pačes hrající na topu.

Šanci spatřit novou sestavu Fraternitas budou mít fanoušci buďto na nejbližších PLAYzone MČR NightCupech, nebo v právě startující nové sezóně Hitpoint Masters.

Kompletní soupiska LoL týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Josef 'Smoux' Pačes
{#Česká Republika} Jiří 'Rostak' Hrbáč
{#Slovenská Republika} Marek 'Abitak' Kochanský
{#Česká Republika} Dominik 'annyeong' Honzák
{#Slovenská Republika} Peter 'Zeussak' Gbelec

{#Česká Republika} Radovan 'Rufus' Moravec - náhradník
{#Česká Republika} Tomáš Kněžínek - trenér
{#Česká Republika} Martin Stříbný - manažer

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.