Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas posiluje bývalé ADC eSuby!

26. 8. 2016 | 18:15 League of Legends
Jeden z předních domácích týmů, Fraternitas, se po delší době rozhodl pro změnu v sestavě.Naposledy to byl přeběhlík z eSuby na pozici midaře, kdy Marek 'humanoid' Brázda posílil Bratrstvo. Není tedy náhodou, že i nejnovější posila je ze stejného tábora. S Fraternitas se dnešním dnem loučí Patrik 'Thale' Jírů, jenž tým opouští po posledních úspěšných akcích, kterými bylo RoG Finals 10 a Alza Battlegrounds. A kdo že se stává novým pátým hráčem?
Výchozí obrázek

Jeden z předních domácích týmů, Fraternitas, se po delší době rozhodl pro změnu v sestavě.

Naposledy to byl přeběhlík z eSuby na pozici midaře, kdy Marek 'humanoid' Brázda posílil Bratrstvo. Není tedy náhodou, že i nejnovější posila je ze stejného tábora. S Fraternitas se dnešním dnem loučí Patrik 'Thale' Jírů, jenž tým opouští po posledních úspěšných akcích, kterými bylo RoG Finals 10 a Alza Battlegrounds. A kdo že se stává novým pátým hráčem?

Nově posvěceným Bratrem se stává bývalý eSubák Matúš 'NeoN' Jakubčík, jenž je dalším z odpadlíků polorozpadlé sestavy. Jak jsme zmínili výše, následuje tak kroky Humanoida. Sestava eSuby sice aktuálně čítá čtyři jména, ale tým je nyní spíše neaktivní, než aktivní.

eSuba LoL

eSuba na finále I. PLAYzone LoL ligy s Humanoidem (vlevo) a Neonem (vpravo) - Foto: Radek Vebr - PLAYzone.cz

Ke změnám se vyjádřil manažer Fraternitas Lukáš 'Ragross' Frász:

"Jak už je ve Fraternitas zvykem, změny přichází často nečekaně a pro mnohé mohou působit jako cirkusové překvapení. Po vydařených RoG Finals 10 a Alza Battlegrounds, které se nám obojí podařilo vyhrát pokračujeme zatím bez prohry v týdenní PLAYzone lize a pomalu začínáme s přípravou na podzimní sezónu. Nečekaně pro nás všechny nám oznámil Patrik" Thale" Jírů odchod z týmu a organizace, který odůvodnil osobními důvody a nespokojeností v týmu.

Rozhodli jsme se proto po společné poradě napsat Neonovi, který již v minulosti hrál s Humanoidem v eSubě a který ho také hned doporučil. Jsem rád, že naši nabídku přijal a naše řady se rozrostou o takto silnou posilu.

Chtěl bych ho tímto přivítat mezi námi, popřál mu hodně štěstí a doufám, že bude v Bratrstvu spokojený!"

Po dvou odchoduvších sestavách tak vidíme i nějakou pozitivní aktivitu od jednoho z předních domácích celků. S novou posilou se LoL sekce Fraternitas dnes večer postaví v II. PLAYzone lize Teamu Universe a bude se tím snažit navázat na nepřetržitou řadu 11 vítězství.

Nynější sestava Fraternitas:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček - Top Laner
{#Česká Republika} David 'Jejky' Jakubec - Jungler
{#Česká Republika} Marek 'humanoid' Brázda - Mid Laner
{#Slovenská Republika} Matúš 'Neon' Jakubčík - AD Carry
{#Česká Republika} Petr 'Denyk' Haramach - Support

{#Česká Republika} Tomáš Kněžínek - trenér

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.