Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas představují ženskou sekci

26. 7. 2016 | 17:03 League of Legends
O ladies týmech na domácí League of Legends scéně jsme si dlouho nepovídali, jeden takový však dnešním dnem oficiálně vznikl pod záštitou multiherního týmu Fraternitas.Nadpis "Konec Bratrstva" mohl leckoho zmást, nicméně ačkoliv to neznamená úplný konec organizace, tak poprvé v historii přicházejí hráčky nežného pohlaví, tedy sestry. Pětice je složena ze známých tváří domácí scény, ať už jako hráčky, streamerky či cosplayerky.
Výchozí obrázek

O ladies týmech na domácí League of Legends scéně jsme si dlouho nepovídali, jeden takový však dnešním dnem oficiálně vznikl pod záštitou multiherního týmu Fraternitas.

Nadpis "Konec Bratrstva" mohl leckoho zmást, nicméně ačkoliv to neznamená úplný konec organizace, tak poprvé v historii přicházejí hráčky nežného pohlaví, tedy sestry. Pětice je složena ze známých tváří domácí scény, ať už jako hráčky, streamerky či cosplayerky.

Právě Pomelochu nebo Tynnsui můžete znát především z prostředí Twitche, Clarissa dlouhodobě vypomáhá Fraternitas na různých akcích, stejně jako cosplayerka Claiya - jejího cosplaye si fanoušci jistě všimli na loňském MČR, kde byla při svých nástupech s týmem takovým symbolem triumfálních výkonů. Pětici pak doplňuje Kimberrly, která se mezi ostatní zapletla jako barmanka a známá tvář nově vzniklého e-sports baru Fraternitas s názvem Tribunal.

Z oficiálního prohlášení na webu organizace však není úplně jasné, jestli půjde o plnohodnotný ladies tým, denně trénující a brázdící všemožné ladies turnaje, nebo budou holky spíše takovými tvářemi Fraternitas a budou převážně doprovázet hlavní LoL tým na offline eventech. My se těšíme na obě varianty a doufáme, že to není naposled, co o holkách slyšíme!

Ladies sestava Fraternitas:

{#Česká Republika} Katka 'Clayia' Syslová
{#Česká Republika} Kristýna 'Tynnsui' Kuklová
{#Česká Republika} Klára 'Clarissa' Kanyzová
{#Česká Republika} Dagmar 'Pomelocha' Gorošová
{#Česká Republika} Štěpánka 'Kimberrly' Štufková

Štítky: Fraternitas, ladies
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.