Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas s dvojicí nových tváří

6. 6. 2016 | 14:11 League of Legends
Kdo sleduje domácí scénu, tak si jistě pamatuje na pokus Fraternitas probojovat se do Challenger Series před pár týdny, který však byl neúspěšný. Nyní se Bratrstvo vydává jinou cestou s obměněnou sestavou.
Výchozí obrázek

Kdo sleduje domácí scénu, tak si jistě pamatuje na pokus Fraternitas probojovat se do Challenger Series před pár týdny, který však byl neúspěšný. Nyní se Bratrstvo vydává jinou cestou s obměněnou sestavou.

Téměr tři měsíce trvala příprava LoL týmu Fraternitas pod vedením Tomáše Kněžínka, tým se soustředil na jedinou věc a všechno ostatní šlo stranou, vysněný postup do Challenger Series se však kvůli prohře nad Team Forge nekonal. Tým si následně na to dal pauzu s trénováním, bohužel se to odrazilo i na týmovém výkonu na finále I. PLAYzone LoL ligy, kde FTS skončili třetí. Nyní přichází nový impulz pro tým, jedna nová a jedna staronová tvář.

Fraternitas

Jeden mistr nahrazuje druhého, na MČR ale hrál Cekutka s Odstraňovačem společně (Foto: Radek Vebr)

S týmem se loučí Michal 'zoiren' Zíka a novým midařem Bratrstva se stává Marek 'Humanoid' Brázda, jenž přechází z konkurenční eSuby. Bude zajímavé sledovat, jak velkou řetězovou reakci tento přestup způsobí. Společně se Zoirenem základní sestavu FTS opouští také Michal 'Odstranovac' Duchoň, jenž však bude týmu dále nápomocný kvůli kvůli omezeným přestupům v právě probíhajícím RoG Masters, tedy dokud si nenajde nové působiště.

Kdo posílí Fraternitas na topu? Není to nikdo jiný, než Vladimír 'Cekutka' Mrkáček, jenž pod kapucí byl součástí také mistrovského týmu FTS na MČR 2016. Právě staronová tvář v kádru účastníka RoG Masters a II. PLAYzone LoL ligy dodala k návratu pár svých slov:

„Zdravím. Po delší pauze od kompetitivního hraní a přeplněného jídelníčku smažáky, jsem se rozhodl vrátit ke svému starému já. Budu se snažit, abych se vám mohl ukázat v tom nejlepším světlě s plným talířem, ale taky s plnou dávkou killů na Vyvolávačově žlebu.“

Nynější sestava Fraternitas:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček - Top Laner
{#Česká Republika} David 'Jejky' Jakubec - Jungler
{#Česká Republika} Marek 'Humanoid' Brázda - Mid Laner
{#Česká Republika} Patrik 'Thale' Jírů - AD Carry
{#Česká Republika} Petr 'Denyk' Haramach - Support

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.