Přejít k hlavnímu obsahu

freddieb novým IGL týmu GODSENT

5. 9. 2017 | 17:27 Counter-Strike 2
Švédská organizace GODSENT představila kompletní sestavu své CS:GO sekce. Na začátku září s týmem podepsal smlouvu Fredrik "freddieb" Buö.
Výchozí obrázek

Švédská organizace GODSENT představila kompletní sestavu své CS:GO sekce. Na začátku září s týmem podepsal smlouvu Fredrik "freddieb" Buö.

Frederik "freddieb" Buö je po Dennisovi "dennis" Edmanovi, který k GODSENT přišel z konkurenčních fnatic, již druhou posilou Švédů toto léto. V týmu nahradí benchnutého Pronaxe, od kterého převezme i pozici IGL. Frederik se k týmu připojuje z britských Epsilon, které reprezentoval od března minulého roku, kdy britská organizace přebrala tým do té doby známý jako Cringe Gods.

Za dobu, kterou strávil v Epsilon, si freddieb připsal několik úspěchů, jako výhru Pro Gamer League 2016 nebo WCA World Finals. Ještě minulý víkend se s Epsilon účastnil Gfinity Elite Series, který opanovali. Frederik není jediný talent, kterého si vyhlédli švédské týmy. Cesta jeho spoluhráče Joakima "disco doplana" Gidetuna vedla také přes Epsilon. V této britské organizaci začínala také současná dvojice NiP William "draken" Sundin a Fredrik "REZ" Sterner. GODSENT v nové sestavě uvidíme již dnes večer, kdy se představí v EPL proti EnVyUs.

Nová sestava GODSENT vypadá následovně:

{#Švédsko} Simon "twist" Eliasson
{#Švédsko} Joakim "disco doplan" Gidetun
{#Švédsko} Andreas "znajder" Lindberg
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Fredrik "freddieb" Buö

Zdroj: hltv.org
Štítky: GODSENT
miluju videohry a hlavně ligu legend