Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze míří do LCS, bude hrát ve FlyQuest!

13. 5. 2017 | 21:44 League of Legends
Nejslavnější český League of Legends hráč po neúspěšném splitu v Challenger Series míří opět do nejvyšší soutěže. Jeho služeb pro letní část sezóny využije tým FlyQuest, kde nahradí Alteca.
Výchozí obrázek

Nejslavnější český League of Legends hráč po neúspěšném splitu v Challenger Series míří opět do nejvyšší soutěže. Jeho služeb pro letní část sezóny využije tým FlyQuest, kde nahradí Alteca.

Poslední přestup českého legionáře se datuje k prosinci loňského roku, kdy po zdravotních potížích a smutném konci v H2K Gaming zamířil do zámoří, konkrétně do týmu Tempo Storm. Sestavě v organizaci populárního Hearthstone hráče Reynada se však nedařilo, jak by se čekalo, a tým se nedostal ani do baráže o LCS. Dalo se tak očekávat, že přijdou nějaké změny.

Až dosud však Tempo Storm držel pohromadě a vlastně oficiálně ještě stále drží. To by ale nesměl se svými ověřenými informacemi přijít novinář Jacob Wolf z ESPN Esports, dle kterých Aleš 'Freeze' Kněžínek finalizoval svůj přestup do FlyQuest, týmu hrající nejvyšší severo-americkou soutěž. Podle Wolfových informací byl osloven i Freezův sok z dob v H2K Gaming, řecký hráč FORG1VEN, ten však ani po jarním splitu bez působiště nepřijal ani tuto nabídku.

Na oficiální prohlášení ze strany českého hráče nebo jedné ze zúčastněných organizací si musíme počkat, i tak jde papírově o velice zajímavý přestup. Freeze by si zahrál po boku legendárních hráčů z dob Cloud9, kde nahradí Johnnyho 'Altec' Ru v bývalé pozici Sneakyho, pokud by tedy šlo o jedinou změnu v sestavě. Výkony LemonNationa či Ballse nebyly zejména v závěru sezóny příliš přesvědčivě, ale jak známe tuto partu, ta dokáže pospolu vydržet mnohé. Nezbývá než doufat a těšit se, že od začátku června opět uvidíme Freeze v nejvyšší soutěži!

Spekulovaná sestava týmu FlyQuest:

{#Spojené státy americké} An 'Balls' Le
{#Spojené státy americké} Galen 'Moon' Holgate
{#Spojené státy americké} Hai 'Hai' Lam
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek
{#Spojené státy americké} Daerek 'LemonNation' Hart

Zdroj: espn.com
Štítky: freeze, FlyQuest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.