Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze nepřestupuje, je pro léto bez angažmá

4. 6. 2017 | 10:52 League of Legends
Českou hvězdu Aleše 'Freeze' Kněžínka zřejmě čeká letní pauza s kompetitivním hraním, ke dnešnímu dni z Tempo Storm nepřestoupil a jeho tým představil novou soupisku.
Výchozí obrázek

Českou hvězdu Aleše 'Freeze' Kněžínka zřejmě čeká letní pauza s kompetitivním hraním, ke dnešnímu dni z Tempo Storm nepřestoupil a jeho tým představil novou soupisku.

Jarní split byl i přes nepříliš silné týmy v Challenger Series pro Tempo Storm neúspěšný. Sestava okolo Freeze nebo Quase se neprobojovala ani do baráže o NA LCS, bylo tak jasné, že pro letní část sezóny přijdou změny. Chvíli to dle Riot databáze smluv vypadalo, že tento tým chystá "10-man roster", Hatrixx a Zentinel se však s týmem rozloučili a pro Aleše 'Freeze' Kněžínka to nevypadalo šťastně. Na pozici ADC totiž přichází Seong 'Reven' Sang-hyeon.

Nové akvizice týmu Tempo Storm - zleva: Reven, SELFIE, Wiggily

Již v dubnu český hráč oznámil na svém Twitteru, že je stále pod smlouvou v týmu Tempo Storm, ale je otevřený nabídkám ostatním týmům. V jednu chvíli to sice vypadalo, že Freeze zamíří do FlyQuest hrající nejvyšší soutěž, ale tam si místo vybojoval WildTurtle. K dnešnímu dni tak Tempo Storm má kompletní soupisku pro letní split, na níž i přes smlouvu do 20. listopadu letošního roku Freeze nefiguruje. Pokud se nic nového nestane, v akci jej neuvidíme.

Stejně jako na jaře se Tempo Storm rozhodlo využít import sloty na carry pozice, tedy Mid a ADC. Spolu s výměnou Hatrixxe za věčného talenta Selfieho a Freeze za korejského Revena přichází také Wiggily na pozici junglera. Quas a Sheep, hráči se zkušenostmi z LCS, tak i po neúspěšném jarním splitu zůstávají v týmu. Na pozici kouče pak přichází Nick 'LS' De Cesare.

Základní sestava Tempo Storm pro letní Challenger Series:

{#Venezuela} Diego 'Quas' Ruiz - Top Laner
{#Spojené státy americké} Raymond 'Wiggily' Griffin - Jungler
{#Polsko} Marcin 'SELFIE' Wolski - Mid Laner
{#Korejská republika} Seong 'Reven' Sang-hyeon - AD Carry
{#Kanada} Jamie 'Sheep' Gallagher - Support

Štítky: freeze, Tempo Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.