Přejít k hlavnímu obsahu

*Freeze s Mozillou podléhají ve finále EUCS

21. 6. 2014 | 15:08 League of Legends
Dnes odpoledne se objevila vskutku výborná zpráva pro fanoušky Pavla 'Mozilla' Klabana, ten si totiž - leč jen na záskok - zahraje za Ninjas in Pyjamas!UPDATE: Finálový zápas prvního letního turnaje Challenger Series proti polským H2k Gaming, což je tým složený z bývalých hráčů C9 Eclipse, se hraje od 15:00 na anglickém stadionu ve Wembley. Neváhejte a zapněte si stream a podpořte dva české zástupce v tomto finále! 
Výchozí obrázek

Dnes odpoledne se objevila vskutku výborná zpráva pro fanoušky Pavla 'Mozilla' Klabana, ten si totiž - leč jen na záskok - zahraje za Ninjas in Pyjamas!

UPDATE: Finálový zápas prvního letního turnaje Challenger Series proti polským H2k Gaming, což je tým složený z bývalých hráčů C9 Eclipse, se hraje od 15:00 na anglickém stadionu ve Wembley. Neváhejte a zapněte si stream a podpořte dva české zástupce v tomto finále! 

Pokud jde o Pavla 'Mozilla' Klabana, tak by se jeho herní kariéra dala označit za smolnou. Na evropské scéně dostal už mnoho šancí, ale nikdy mu to nevyšlo podle jeho představ a většinou se jeho týmy brzy rozpadly, ať už šlo o fnatic.Beta, Team LoLPro nebo SK Gaming Prime.

0

Koneckonců má Klaban další šanci se ukázat. Topař Ninjas in Pyjamas Alexey 'Alex Ich' Ichetovkin totiž nedostal vízum do Anglie, kde se tuto sobotu hraje finále Challenger Series. Jako náhradník za tohoto slavného hráče byla vybrán právě Mozilla a všichni mu držme palce, ať se ukáže v tom nejlepším světle a třeba se zalíbí jiným týmům jako hráč vysoké třídy.

Sestava Ninjas in Pyjamas pro Challenger Series Summer #1 Finals:

{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Top Laner
{#Norsko} Tri Tin 'k0u' Lam - Jungler
{#Německo} Fabian 'Exileh' Schubert - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - Marksman
{#Estonsko} Erih 'Voidle' Sommermann - Support

Zdroj: nip.gl
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.