Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se vrací, uvidíme ho letos na MČR?

13. 9. 2017 | 19:44 League of Legends
I přes vyléčení svého zranění se Freezovi v letošní sezóně nepodařilo dostatečně prorazit v druhé nejvyšší severoamerické soutěži. Nyní to vypadá, že se chystá velký návrat na domácí scénu!
Výchozí obrázek

I přes vyléčení svého zranění se Freezovi v letošní sezóně nepodařilo dostatečně prorazit v druhé nejvyšší severoamerické soutěži. Nyní to vypadá, že se chystá velký návrat na domácí scénu!

Hvězdný Aleš 'Freeze' Kněžínek se po neúspěšném letním splitu vrátil z USA a jeho fanoušci si několikrát do týdne mohou užívat jeho naučné streamy z nejvyšších pater SoloQ. V jednom případě se dokonce plánoval ukázat na českém turnaji po boku Herdyna, nyní se však chystá plnohodnotný comeback a pokud vše klapne, uvidíme jej i na Mistrovství České republiky!

V zahraničí se usadil na dlouhé roky, u nás Freezovi ty největší úspěchy chybí. Na finále MČR vybojoval s eXtatus v roce 2012 bronzovou medaili a o rok později, kdy již působil v Ninjas in Pyjamas, se v barvách Emperor nedostal po boku Kazmitche ani ze skupinové části. Navíc by to bylo poprvé ve své kariéře, co se oficiálně objeví na jedné soupisce se svým bratrem Tomášem!

Méně slavnější z bratrů Kněžínků v loňském roce loni dotáhl FTS k mistrovskému titulu

Právě Tomáš Kněžínek se rozhodl navázat na loňský úspěch, kdy jako kouč dovedl Fraternitas k obhajobě mistrovského titulu, a poskládat soupisku, která by Humanoidovi, Denykovi a dalším, tedy dnešní eSubě, minimálně znepříjemnil cestu za ziskem zlatých medailí. A právě té by měl být součástí i Freeze, který se tak pokusí doplnit do své sbírky nejcennější domácí triumf.

Tým v čele s bratrským duem aktuálně ladí sestavu, hledá ideálního supporta a poohlíží se po organizaci, jež by si je vzala pod svá křídla. V případě zájmu stačí kontaktovat přímo Tomáše. Další tři hráči základní sestavy jsou však jasní. Na topu uvidíme dvojnásobného šampiona Vladimíra 'Cekutka' Mrkáčka, v jungli Marka 'Vinxen' Gardoně, který si letos zahrál mimo jiné ve Španělsku a na midu bude loni stříbrný Michal 'zoiren' Zíka, na jaře působící v Gambit Esports.

Bude mít Freeze (úplně vpravo) šanci vylepšit bronzové umístění z MČR 2012?

Dokázala by tato silná sestava postoupit v závěru sezóny na MČR a potrápit ty největší favority, či dokonce dosáhnout na nejvyšší metu? Vše nám ukáže až čas, ale bude to hodně zajímavé!

Sestava nově vznikajícího týmu:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček 
{#Česká Republika} Marek 'Vinxen' Gardoň 
{#Česká Republika} Michal 'zoiren' Zíka 
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek 
{#Česká Republika} ??? 

{#Česká Republika} Tomáš Kněžínek

Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.