Přejít k hlavnímu obsahu

Freezova parta oficiálně míří k Inside Games

9. 10. 2017 | 17:29 League of Legends
Jistě jste si mohli všimnout, že po dlouhých čtyřech letech se hvězdný Freeze rozhodl alespoň na krátkou dobu působit na české scéně. Nyní je jeho nové působiště oficiální - Inside Games.
Výchozí obrázek

Jistě jste si mohli všimnout, že po dlouhých čtyřech letech se hvězdný Freeze rozhodl alespoň na krátkou dobu působit na české scéně. Nyní je jeho nové působiště oficiální - Inside Games.

Na scénu se domácím fanouškům vrátil Aleš 'Freeze' Kněžíněk v týmu s názvem Tribunal plebs, kde se dal poprvé v kariéře dohromady se svým bratrem, koučem Tomášem. Jako plebové z Tribunalu se Freeze a spol. zúčastnili mimo jiné i kvalifikace na LAN finále Samsung MČR turnajové série, kam se přes lower bracket úspěšně probojovali. Na sobotním finále se tato pětice premiérově představila s novým názvem, který uvidíme i ve zbytku sezóny, tagem IG.Tribunal.

Fanoušci domácí scény již tuší, co tento název znamená. Bratrům Kněžínkům se ve jméně týmu podařilo udržet Freezův brněnský Tribunal esports bar, oficiálně však tento tým míří pod křídla organizace Inside Games, jejíž minulá sekce se před pár týdny rozpadla. Složením této pětice, i kdyby její společné působení mělo být určeno jen pro boj o nejvyšší příčky na podzimních vrcholech letošní sezóny, se dalo dohromady pět hráčů se zkušenostmi ze zahraničí.

Na topu se představí dvojnásobný mistr ČR Vladimír 'Cekutka' Mrkáček, který to jednu dobu zkoušel v Rusku. Jungler Marek 'Vinxen' Gardoň, jenž barvy Inside Games již v minulosti oblékal, si zase v minulosti zahrál v Portugalsku. Midař Michal 'zoiren' Zíka má zase zkušenosti ze Španělska i slavného ruského Gambitu. Parťákem nejzkušenějšího českého hráče Aleše 'Freeze' Kněžínka protřelého evropskou i americkou LCS bude Jakub 'Tarky' Vaňkát, jehož jsme viděli koncem roku v barvách EURONICS bojovat o EU Challenger. Šestým hráčem a náhradníkem se stává Martin 'Necro' Jucha, jediný přeživší hráč z bývalého LoL týmu Inside Games.

Jak na tom ale bude tato sestava po týmové stránce? Zkušeností mají hráči na rozdávání, ale domácí týmy s nejvyššími ambicemi skrývají velkou konkurenci, což ukázal celek Alza.eXtatus právě v sobotu, kdy v BO5 sérii přetlačil IG.Tribunal poměrem 3:2. Času na trénink však dosud příliš nebylo, ale potenciál je zde velký. Letošní boje na Mistrovství ČR budou opravdu zajímavé!

Nynější sestava Inside Games.Tribunal:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček 
{#Česká Republika} Marek 'Vinxen' Gardoň 
{#Česká Republika} Michal 'zoiren' Zíka 
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek 
{#Česká Republika} Jakub 'Tarky' Vaňkát 

{#Slovenská Republika} Martin 'Necro' Jucha - náhradník
{#Česká Republika} Tomáš Kněžínek - trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.