Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen se dostal do FPL

15. 8. 2016 | 15:25 Counter-Strike 2
Slovenská hvězda týmu eXtatus, teprve 14letý Frozen, se dostala do FPL.David "Frozen" Čerňanský je prvním hráčem naší scény, který se dostal do FPL přes kvalifikaci a ne skrz pozvánku. Pro Frozena je to po výhře na MČR 2015 a ASUS Finals 9 další velký úspěch v jeho stoupající CS:GO kariéře.
Výchozí obrázek

Slovenská hvězda týmu eXtatus, teprve 14letý Frozen, se dostala do FPL.

David "Frozen" Čerňanský je prvním hráčem naší scény, který se dostal do FPL přes kvalifikaci a ne skrz pozvánku. Pro Frozena je to po výhře na MČR 2015 a ASUS Finals 9 další velký úspěch v jeho stoupající CS:GO kariéře.

Frozen

David "Frozen" Čerňanský na MČR 2015.

Frozen se do FPL dostal skrz nový projekt FaceITu, který běží od dubna tohoto roku, FPL Challenger (FPL-C). Ze kterého musí hráč nejdříve postoupit do Finále FPL-C a tam skončit do druhého místa, což se právě Frozenovi povedlo.

Frozen se tak připojí k dalším CZ/SK hráčům, kteří FPL hrají pravidelně tedy oskarovi, STYKOvi, Zerovi a queztonovi. Kromě toho, že si tento teprve 14letý Slovák bude moci změřit síly s nejlepšími hráči světa z fnatic, NiP, Na´Vi, FaZe, VP a z dalších TOP týmů, bude hrát také o nemalé peníze. FPL má totiž prizemoney ve výši 20 tisíc dolarů. Ale asi nejpřínosnější pro Frozena bude možnost se ukázat v Evropě, získat nové kontakty a podobně jako oskar získat pozvánku do nějakého kvalitního evropského týmu.

Štítky: frozen, eXtatus