Přejít k hlavnímu obsahu

GAME OVER! Freeze v Challenger Series končí

9. 3. 2017 | 11:09 League of Legends
Český hráč roku 2016 a účastník LCS z loňské sezóny si to z lavičky H2K Gaming nakráčel do americké Challenger Series, kde jeho pouť odstartovala koncem ledna.
Výchozí obrázek

Český hráč roku 2016 a účastník LCS z loňské sezóny si to z lavičky H2K Gaming nakráčel do americké Challenger Series, kde jeho pouť odstartovala koncem ledna.

UPDATE #6: Konečná. Jarní sezóna pro Tempo Storm nevypadala vůbec špatně, po dnešní noci jsou však šance na postup do League Championship Series pasé. Souboj proti Gold Coin United dopadl tragicky 0:3, velká škoda je zejména druhé hry, kde TS v jednu chvíli vedli o více než 8 tisíc goldů a taková prohra po hodinové partii tým zlomila. GCU ve složení Solo, Santorin, FeniX, Mash, MadLife čeká finále NA CS, svého vzejde z dvojice eUnited, Big Gods Jackals.

UPDATE #5: Nejen evropská Challenger Series prokazuje vysokou kvalitu, i v té severoamerické se odehrávají tuhé boje. Do nich se zapojuje také český legionář Aleš "Freeze" Kněžínek, jehož po třetím místu v základní části čeká v noci ze středy na čtvrtek play-off. Zápas proti Gold Coin United se slavným supportem MadLifem nebo zkušenou dvojicí FeniX, Santorin bude opravdovou zkouškou, kterou Tempo Storm musí zvládnout, pokud chtějí pomýšlet nad postupem do LCS. Těžký duel se odehraje dnes v noci od 2:00 našeho času.

UPDATE #4: Dobojováno. Základní část jarního splitu je u konce a Freezův tým Tempo Storm první krůček zvládl. Společně s celkem eUnited a Gold Coin United zůstal po 5 zápasech neporažen a do play-off postupuje ze třetího místa. O dalším průběhu vás budeme informovat.

Pořadí základní části
#TýmSkóre
1.{#Spojené státy americké} eUNITED3 - 2 - 0
2.{#Spojené státy americké} Gold Coin United2 - 3 - 0
3.{#Spojené státy americké} Tempo Storm2 - 3 - 0
4.{#Spojené státy americké} Big Gods Jackals1 - 3 - 1
5.{#Spojené státy americké} Delta Fox1 - 1 - 3
6.{#Spojené státy americké} Team Gates0 - 0 - 5

Jak oslavit remízový zápas? Tempo Storm si nejraději zajdou do kina!

UPDATE #3: Ani čtvrté kolo neukázalo cestu. Tempo Storm si v duelu proti BGJ připsali již třetí remízu a vzhledem k aktuálnímu pořadí bude právě na Freezově týmu záležet osud postupujících do play-off. Zatímco na čele s jistým postupem se vyhřívá tým eUNITED, Team Gates zatím nezískal ani jednu hru. Rozuzlení základní části proběhne až 1. března ráno, týmy mají tak dost času se připravit na závěrečné zápasy.

UPDATE 15.2.: Čtvrtý z pěti zápasů je tady, teď už jde opravdu o postup do play-off. Freeze a jeho tým Tempo Storm má prozatím na kontě výhru a dvě remízy, dalším soupeřem TS bude tým se stejným dosavadním skóre - Big Gods Jackals. Známí hráči jako RF Legendary, fabbbyyy nebo KonKwon se proti Tempo Storm utkají v BO2 sérii v noci od 4 hodin.

UPDATE #2: Remíza proti eUNITED, výhra nad Teamem Gates. Třetí duel svedl Tempo Storm proti celku Gold Coin United, jehož hlavní hvězdou je korejský support MadLife nebo midař Fenix. Freeze se představil skvěle zejména v druhé hře za Sivir, se skórem 8-0-5 dovedl svůj tým alespoň k cenné remíze. Předních pět týmů NA Challenger Series je velice vyrovnaných, blížící se play-off nám jistě nabídne celou řadu zajímavých sérií!

UPDATE #1: Tempo Storm uhráli v prvním zápase pouze remízu, jak na tom budou ve druhém kole? Soupeřem Freezova týmu bude Team Gates pod vedením streamera Trick2G. V prvním kole TG podal ze všech týmů nejhorší výkon, cíl TS je tak jasný. Zápas se hraje v noci ze středy na čtvrtek, tentokrát je v itineráři až jako třetí - startujeme cca v 5:00 našeho času.

Společně s norským midlanerem Hatrixxem vytvořil Freeze v týmu Tempo Storm úderné duo dvou carry hráčů. Bohužel, aktuální meta je pro ADC velice špatná, pokud nehrajete Ziggse, a už v prvním zápase bylo vidět, že by Freeze chtěl mít větší podíl na vítězství svého týmu.

Tempo Storm ve složení Quas, Zentinel, Hatrixx, Freeze a Sheep čeká v následujících pěti týdnech pět zápasů. Umístit se je potřeba alespoň v TOP4, poté už na vás čeká Challenger Series play-off a v případě úspěchu i Relegation Series o postup do nejvyšší soutěže.

Konkurence v Challenger Series je protkaná zkušenými LCS hráči, z nichž některé potkal samotný Freeze v Evropě. Řeč je o duu Fox a Gilius ve službách eUNITED a právě tento tým byl prvním soupeřem Tempo Storm v jarním splitu. Neoblíbená BO2 série skončila remízou 1:1, kdy se český hráč snažil být se svojí Ashe a Varusem spíše strategickou oporou.

V dalším týdnu čeká na Aleška souboj proti Team Gates, celou soutěž doplňují týmy Big Gods Jackals, Gold Coin United a také jediný vítěz z prvního kola soutěže, Delta Fox. Všechny zápasy jsou streamované na Twitch kanále NALCS1, vždy v noci ze středy na čtvrtek.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.