Přejít k hlavnímu obsahu

GeT_RiGhT do SK!

29. 9. 2007 | 01:26 Counter Strike 1.6
Včera jsme vás informovali o přestupu walle-ho a Tentpola z NiP do SK. Dnes se k nim připojuje další hráč Christopher GeT_RiGhT Alesund, který bude na pozici šestého hráče. Avšak podle neoficiálních zdrojů, které kolují po internetu, by měl nahradit SpawN-a. Jestli je to pravda, ukáže až čas.Tým se nyní připravuje na online ligy a KODE5, který se koná v říjnu.
Výchozí obrázek

skVčera jsme vás informovali o přestupu swe walle-ho a swe Tentpola z NiP do SK. Dnes se k nim připojuje další hráč swe Christopher GeT_RiGhT Alesund, který bude na pozici šestého hráče. Avšak podle neoficiálních zdrojů, které kolují po internetu, by měl nahradit swe SpawN-a. Jestli je to pravda, ukáže až čas.
Tým se nyní připravuje na online ligy a KODE5, který se koná v říjnu.

 

 

Oficiální vyjádření manažera Andrease 'bds' Thorstenssona:
Mluvil jsem s Antonem(trenér SK-pozn.red.), který přišel s nápadem přijmout get_right-a jako náhradníka/zkušebního hráče pro Counter Strike tým. Jak většina ví, jedná se o vychazející hvězdu a my věříme, že se toho hodně přiučí a bude se pod SK dále vyvíjet.

Nebudeme začínat s rotací sestavy, jádro týmu je to, které jsme oznámili včera. Pokud se ale později budeme domnívat, že tým potřebuje malé změny, nebo někdo bude z formy(nebo pouze na dovolené), get_right nastoupí místo něj.

To bude také na zbytek týmu vyvíjet tlak k tomu, aby podávali 100%-ní výkony. V podstatě na stejném principu fungují i fotbalové kluby.

Sestava SK Gaming:
swe Dennis 'walle' Wallenberg
swe Abdisamad 'SpawN' Mohamed
swe Jimmy 'allen' Allen
swe Kristoffer 'Tentpole' Nordlund
swe Robert 'RobbaN' Dahlström
swe Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund (šestý hráč)
swe Anton 'BUDAK' Budak (trenér)