Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga I: Preview týmů (1/4)

26. 2. 2013 | 20:39 Counter-Strike 2
Přinášíme vám preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone. V první čtyřce představujeme SlowVirus, 3DMAX, nEophyte a FU.skTýmy měly původně dostat sloty do ligy přes pět kvalifikačních turnajů, z nichž z většiny postupovaly tři týmy. iKNOWUHAX se na poslední chvíli rozhodli zanechat svůj slot pro jiný tým, proto byl vytvořen poslední, šestý kvalifikační turnaj pro náhradníka.Z prvního turnaje postupovaly týmy čtyři, a právě ty vám představujeme zde.
Výchozí obrázek

Přinášíme vám preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone. V první čtyřce představujeme SlowVirus, 3DMAX, nEophyte a FU.sk

Týmy měly původně dostat sloty do ligy přes pět kvalifikačních turnajů, z nichž z většiny postupovaly tři týmy. iKNOWUHAX se na poslední chvíli rozhodli zanechat svůj slot pro jiný tým, proto byl vytvořen poslední, šestý kvalifikační turnaj pro náhradníka.

Z prvního turnaje postupovaly týmy čtyři, a právě ty vám představujeme zde.

SlowVirus

{#Slovenská Republika} Andrej "leskoe" Lesko
{#Slovenská Republika} Martin "giotive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Ján "dzony P." Pachinger
{#Slovenská Republika} Tomáš "xrayL" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Marek "rusel1" Račk
o

SlowVirus jsou aktivními členy Counter-Strike: Global Offensive už od počátků nejnovější verze této FPS na PLAYzone. Jejich první akcí bylo ještě pod jménem PLAYGAME Western Digital Mistrovství Slovenské republiky, kde se umístili na příčce nejvyššší. Od té doby byli nuceni vyměnit tři hráče, z nichž nejaktuálnější byla výměna Davida "mRnk" Havlína za Tomáše "xrayL" Ostrožlíka.

3DMAX

{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Slovenská Republika} Marek ".PhP" Kádek
{#Slovenská Republika} Jakub "kap1" Hálas
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Česká Republika} Karel "sneix" Pavlica

Slovensko-český tým Ladislava "GuardiaN" Kovácse přešel na CS:GO chvíli před Mistrovstvím a právě tuto akci i vyhráli jako jediní nepocházející z CS:Source Klasifikace. Od té doby se účastnili hlavně světových lig, turnajů a akcí. Mezi jejich nejúspěšnější turnaje patří obzvláště AMD Sapphire CS:GO Invitational v Praze, kde se jim povedlo porazit BuyKey v zápasu o třetí místo. Aktuálně se také účastní ligy SLTV StarSeries V.

Zda se budou 3DMAX účastnit ligy zatím není jasné, dali najevo svůj nesouhlas se systémem, který obsahuje formát BO3 ve skupinách.

nEophyte

{#Česká Republika} David "Kaparzo" Lacina
{#Česká Republika} Vašek "smetysh" Směták
{#Česká Republika} Tomáš "Wantyyyy" Jarolím
{#Česká Republika} Jaroslav "vanto" Dudla
{#Slovenská Republika} Lukáš "vergiL" Majerik

Převážně český tým při oznámení hry CS:GO na MČR neváhal s přechodem. Ještě pod Authority Gaming se Mistrovství účastnil a skončil na čtvrtém místě. Mezi jejich úspěchy na českých a slovenských akcích patří jediný Mezihernový turnaj v lednu, kde ve finále porazili myRevenge e. V. Lacina a jeho tým se v poslední době ukazoval pravidelně na Go4CS:GO a dvě z několika letošních vyhrál.

FU.sk

{#Slovenská Republika} Štefan "Dark" Kaplán
{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hradek
{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
{#Slovenská Republika} František "FranzP" Poboček
{#Česká Republika} Jan "j0han" Juráň
{#Česká Republika} David "gcko" Hála

Slovensko-český tým s několika veleznámými jmény se složil už před několika měsíci a ukázal se hned na první akci, Mezihernovém turnaji, kde zaznamenal bronzovou medaili v nové hře. Sestava se mezitím mírně pozměnila, když přibrala dva známé české hráče, Jana "j0han" Juráně a Davida "gcko" Hálu.

Sledujte PLAYzone.cz pro další části preview, které budeme vydávat v průběhu příštích dní, a více informací o Lize I.