Přejít k hlavnímu obsahu

gla1ve míří do Astralis

24. 10. 2016 | 16:44 Counter-Strike 2
Lukas "gla1ve" Rossander se stává novou akvizicí dánských Astralis. Jeho místo v týmu Heroic zaplní Nikolaj "niko" Kristensen.Aktuálně již dánská dvojka míří za novým cílem. Dohnat Dignitas a opět je přeskočit. Astralis se v týdnu "zbavili" svého dlouholetého kapitána, ještě z dob TSM, Finna "karrigan" Andersena. Ten přestoupil do FaZe a pomohl týmu do play off turnaje ELEAGUE.
Výchozí obrázek

Lukas "gla1ve" Rossander se stává novou akvizicí dánských Astralis. Jeho místo v týmu Heroic zaplní Nikolaj "niko" Kristensen.

Aktuálně již dánská dvojka míří za novým cílem. Dohnat Dignitas a opět je přeskočit. Astralis se v týdnu "zbavili" svého dlouholetého kapitána, ještě z dob TSM, Finna "karrigan" Andersena. Ten přestoupil do FaZe a pomohl týmu do play off turnaje ELEAGUE.

Ačkoliv by se zdá, že je to pro Astralis špatný krok a měli volit někoho údernějšího, Lukas absolvoval skvělý turnaj v Srbsku, kde s dánskou reprezentací na The World Championship uhrál "pouhé" dělené 3. místo.

Sestavu Heroic, odkud Lukas odchází, naopak doplní Nikolaj "niko" Kristensen, mladičký dánský talent. Ten nastoupí za svůj nový klub nastoupí už za dva dny na ESWC v Paříži!

Sestava Astralis
{#Dánsko} Andreas "Xyp9x" Højsleth
{#Dánsko} Peter "dupreeh" Rasmunssen
{#Dánsko} Nicolai "device" Reedtz
{#Dánsko} Markus "Kjaerbye" Kjærbye
{#Dánsko} Lukas "gla1ve" Rossander

Sestava Heroic
{#Švédsko} Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Valdemar "valde" Bjørn Vangså
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Nikolaj "niko" Kristensen

Štítky: Astralis