Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN a Edward v nové sestavě Na´Vi

9. 12. 2013 | 18:05 Counter-Strike 2
Ladislav 'GuardiaN' Kovács a Ioann 'Edward' Sukhariev přicházejí do sestavy Natus Vincere místo Arseny 'ceh9' Trynozhenka a Antona 'kibaken' Kolesnikova.Kovács byl bez týmu už od rozpadu Virtus.pro, po němž se složil super-tým Astana Dragons, který ublížil také Natus Vincere o Yegora 'markeloff' Markelova a Sukharieva. Druhému jmenovanému však před měsícem byly ukázány dveře, čímž se z něj stal free agent po několika letech ve stabilním týmu.
Výchozí obrázek

Ladislav 'GuardiaN' Kovács a Ioann 'Edward' Sukhariev přicházejí do sestavy Natus Vincere místo Arseny 'ceh9' Trynozhenka a Antona 'kibaken' Kolesnikova.

Kovács byl bez týmu už od rozpadu Virtus.pro, po němž se složil super-tým Astana Dragons, který ublížil také Natus Vincere o Yegora 'markeloff' Markelova a Sukharieva. Druhému jmenovanému však před měsícem byly ukázány dveře, čímž se z něj stal free agent po několika letech ve stabilním týmu.


GuardiaN se vrátí do rusky mluvícího týmu, tentokrát však do jiné sestavy (foto: HLTV.org)

Od té doby jsme ho viděli pouze v mixu Kovácse, který se také ukázal na BYOC kvalifikaci DreamHacku Winter. Tam však podlehl Reason Gaming těsně před postupem do hlavního turnaje, kde Dánové dokázali dvakrát potrápit Astana Dragons a porazit SK Gaming.

Dnes Na´Vi oznamují dvě změny. S týmem se rozloučí dlouholetý člen Trynozhenko a nejnovější přírůstek Kolesnikov a nenahradí je nikdo jiný než Sukhariev a Kovács, který se po pěti měsících vrací do rusky mluvícího týmu.

Nová sestava Natus Vincere

{#Ukrajina} Danylo 'Zeus' Teslenko
{#Ukrajina} Sergey 'starix' Ischuk
{#Ruská federace} Denis 'seized' Kostin
{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Ukrajina} Ioann 'Edward' Sukhariev

 teď bude tato sestava hrát premiéru proti Astana Dragons, první zápas z dnešních tří do SLTV StarSeries VIII ligy. Zbylé dva budou od 19:00 s mousesports a od 22:00 s ALTERNATE.