Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN se přidává k FaZe Clan!

3. 8. 2017 | 20:15 Counter-Strike 2
Další z mnoha očekávaných trejdů je zde. Ladislav "GuardiaN" Kovács se přidává k týmu FaZe Clan! 
Výchozí obrázek

Další z mnoha očekávaných trejdů je zde. Ladislav "GuardiaN" Kovács se přidává k týmu FaZe Clan!

 

Dlouholetá opora Natus Vincere po čtyřech letech opustil svou pozici u ukrajinské organizace a vydal se na nové dobrodružství. Před několika málo okamžiky právě bylo oznámeno a potvrzen dlouho očekávaný přestup, kdy se Ladislav stává součástí americké organizace FaZe Clan. Na pozici AWP nahrazuje finského střelce Aleksi "allu" Jallu-a.

"Děkuji všem fanouškům a hlavně pak i NaVi za všechno, co mi dali, jsem ale strašně natěšený na toto nové dobrodružství," řekl GuardiaN. K přechodu mocného střelce se vyjádřil i trenér týmu RobbaN, "Jsme rádi, že se GuardiaN přidává k týmu a už se těšíme na návrat k práci po letní pauze. Chtěl bych poděkovat i Allu-ovi, který pro nás za posledních pár měsíců vybojoval nespočet bitev. Je to velký talent a držíme mu palce v jeho další životní kapitole."

Připomeňme, že allu ve FaZe nahradil portugalského střelce Foxe, který nepodával konzistentní výkony. GuardiaN pak za posledních 12 měsíců dokázal s NaVi vyhrát turnaj ESL One New York a dostat se do finále Majoru MLG Columbus.

Sestava FaZe Clan

{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Francie} Fabien "kioShiMa" Fiey
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Bosna a Hercegovina} Nikola "NiKo" Kovač

{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström

Prvním utkáním, kde budete moci sledovat GuardiaN-a v pestrobarevném dresu je začátek ESL Pro League (22. srpna) a následně na DreamHack Masters v Malmö. Obě akce se vám pokusíme společně s Prima COOL odvysílat v česko-slovenském znění.

Štítky: FaZe, GuardiaN