Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone tým eEriness je kompletní

3. 1. 2018 | 22:27 Hearthstone
Druhý rok po sobě získal tým eEriness stříbrnou medaili z největší domácí akce, ale ani to kapitánovi Horacziovi nezabránilo pod svá křídla zlákat dalšího talentovaného karbaníka.
Výchozí obrázek

Druhý rok po sobě získal tým eEriness stříbrnou medaili z největší domácí akce, ale ani to kapitánovi Horacziovi nezabránilo pod svá křídla zlákat dalšího talentovaného karbaníka.

UPDATE 3. 1. | Hearthstone sekce eEriness je kompletní. Horaczio si pod svá křídla vybral pátého a finálního svěřence a i tentokrát jde o jméno, které se na domácí scéně objevilo v loňském roce. Martina "Zukys" Ruckera si můžete pamatovat například z Bitvy nad Nisou, na dalších turnajích jej už letos neuvidíme jako jednotlivce, nýbrž jako reprezentanta týmu eEriness.

UPDATE 30. 12. | Pouze o den později jsme svědky další části restrukturalizace Hearthstone sekce eEriness a tentokrát jde o opravdovou perličku. Novou posilou týmu se stává historicky nejmladší hráč této organizace, teprve 10letý Jan 'BlizzconJan' Smutný. Toho jste mohli spatřit na jedné z letošních sklizní, postoupit na MČR 2017 se mu však nepovedlo.

UPDATE 29. 12 | Kapitán Horaczio nezáhálí a po odchodech tu máme opět jednu novou tvář v eEriness. Jiřího 'Naruto21' Klímu můžete znát jako nositele titulu 0-14 z účasti v loňské PLAYzone lize, od té doby se však proměnil v kvalitního hráče, který dokáže potrápit nejedno známé jméno. To se mu koneckonců podařilo i na GAME ON Masters, které před nedávnem celé ovládl.

UPDATE 20. 12. | Sestava eEriness je opět tříčlenná. Po odchodu M1lana a příchodu Bende přichází pro změnu další odchod, s týmem se po delším působení rozloučil účastník letošního MČR Jiří 'GarO' Turyna. Ten se se svým působištěm rozloučí 27. prosince na vánočním turnaji.

Jedenáctiletá domácí organizace jménem eEriness prochází v současné době velkými změnami a žádný kámen nezůstává na kameni, ať už se budeme bavit o jakékoliv sekci nebo při chystané nové webové prezentaci. Tohoto trendus se drží i Hearthstone tým pod vedením Alberta 'Horaczio' Teimla, který již před MČR 2017 posílil o Davida 'Gumicuk' Borunského a ten zde jako velký outsider vybojoval stříbrnou medaili, druhou v řadě pro eEriness.

Poznáváte hráče na fotce? Po benchi Jakuba 'kubbicek9' Daňka se novou tváří Hearthstone sekce eEriness stává právě tento karetní mág s podobným jménem. Řeč je samozřejmě o Jakubu 'Bende' Daňsovi, donedávna reprezentantovi HexCom eSports. Tahle změna je pouze jednou z více chystaných, celá sekce prochází obměnou a na soupisce nadále neuvidíme ani vicemistra ČR z roku 2016 Milana 'M1LAN' Šnajdra, který přesel na Gwent. Uvidíme, co přinese příští sezóna.

Aktuální sestava eEriness.HS:

{#Česká Republika} Albert 'Horaczio' Teiml
{#Česká Republika} David 'Gumicuk' Borunský
{#Česká Republika} Jakub 'Bende' Daňsa
{#Česká Republika} Jiří 'Naruto21' Klíma
{#Česká Republika} Jan 'BlizzconJan' Smutný
{#Česká Republika} Martin 'Zukys' Rucker

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.