Přejít k hlavnímu obsahu

HenkkyG končí před branami kvalifikace

5. 5. 2017 | 21:40 Counter-Strike 2
Slovenský střelec HenkkyG v barvách mixu roki procházím kvalifikací na evropský Minor k nadchzejícímu Majoru a aktuálně mu zbývá poslední BO3 série k postupu do uzavřené části!UPDATE: Hra pěkná, ale na sehraného soupeře už to nestačilo. I tak se mix se slovenským střelcem HenkkyG nemá za co stydět, 12 a 11 proti týmu, jako je Tricked, navíc v úplném mixu. Snad příště budeme ve stejné fázi podporovat ryze česko-slovenského zástupce!
Výchozí obrázek

Slovenský střelec HenkkyG v barvách mixu roki procházím kvalifikací na evropský Minor k nadchzejícímu Majoru a aktuálně mu zbývá poslední BO3 série k postupu do uzavřené části!

UPDATE: Hra pěkná, ale na sehraného soupeře už to nestačilo. I tak se mix se slovenským střelcem HenkkyG nemá za co stydět, 12 a 11 proti týmu, jako je Tricked, navíc v úplném mixu. Snad příště budeme ve stejné fázi podporovat ryze česko-slovenského zástupce!


Zatímco v pořadí druhá kvalifikace na EU Minor k majoru PGL Krakow tradičním česko-slovenským týmům nevyšla, naši hráči v jiných sestavách si vedli více než slušně. Mixtým oNLiNeX ve složení twist, oKKo, BLUEE, fredi, thieff se dostalo do TOP64, hráč týmu eSuba Ľuboš 'HenkkyG' Ilko je nyní již v semifinále! Ptáte se s kým?

Dosáhne velkého úspěchu hráč eSuby bez svého primárního týmu?

Nejde o žádný česko-slovenský mix, HenkkyG se totiž dal dohromady s maďarským flashem a trojicí Švédů khobra, roque, maektig a společně jim to více než šlape. Na cestě do Closed Qualifieru je nezastavili například ani Team Dignitas a po výhře 2-0 proti ConfigStarz ve čtvrtfinále zbývá poslední zápas, aby se roki dostali mezi vybranou společnost.

Aktuálně se čeká na vítěze zápasu mezi dánskými Tricked a španělským celkem KPI, který se táhne do třetí mapy. Odhadovaný záčátek zápasu je naplánován na 22:45, zápas můžete sledovat na GOTV (gotv1.hltv.org:27059) nebo na případném streamu, který zde doplníme.

roki {#Švédsko}
vs.{#Dánsko} Tricked

HenkkyG {#Slovenská Republika}
maektig {#Švédsko}
khobra {#Švédsko}
roque {#Švédsko}
flash {#Maďarsko}




{#Dánsko} Friis
{#Dánsko} AcilioN
{#Dánsko} HUNDEN
{#Dánsko} es3tag
{#Dánsko} b0RUP
12  16
11  16

Štítky: EU Minor, HenkkyG, Minor, roki
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.