Přejít k hlavnímu obsahu

iBUYPOWER vyhrávají FACEIT NA

28. 7. 2014 | 19:51 Counter-Strike 2
iBUYPOWER potvrdili roli favoritů severoamerického FACEIT šampionátu, když v grandfinále s přehledem porazili savage 16-2 na mapě de_train a odnesli si 800 $.V turnaji se představilo celkem deset týmů, z toho čtyři postoupily z kvalifikace a šest týmů bylo pozváno organizátory. Bojovalo se o prize money 1 500 $ a právě tým iBUYPOWER byl hlavním favoritem na výhru, jelikož jejich hlavní rivalové z compLexity se turnaje nezúčastnili.
Výchozí obrázek

iBUYPOWER potvrdili roli favoritů severoamerického FACEIT šampionátu, když v grandfinále s přehledem porazili savage 16-2 na mapě de_train a odnesli si 800 $.

V turnaji se představilo celkem deset týmů, z toho čtyři postoupily z kvalifikace a šest týmů bylo pozváno organizátory. Bojovalo se o prize money 1 500 $ a právě tým iBUYPOWER byl hlavním favoritem na výhru, jelikož jejich hlavní rivalové z compLexity se turnaje nezúčastnili.


Tyler 'Skadoodle' Latham na ESEA LAN. Foto: HLTV.org

Ve čtvrtfinále narazili iBP na VexX a zvítězili poměrem 16-10 na Infernu, což byl zároveň nejvyšší počet kol, který si v celém turnaji nechali dát. Jejich semifináloví soupeři, Lunatik, se kterými se setkali ve finále severoamerické kvalifikace na ESL One, byli na de_cache neškodní a prohráli 16-4.

Ve grandfinále narazili iBP na savage, kteří při cestě turnajem přehráli Tempo, Area51 a Netcode. Favorité tohoto duelu nedali outsiderovi sebemenší šanci a suverénně jej přejeli 16-2.

Pořadí týmů na FACEIT NA šampionátu

1. {#Spojené státy americké} iBUYPOWER – 800 $
2. {#Spojené státy americké} savage – 400 $
3.–4. {#Spojené státy americké} Lunatik Gaming – 150 $
3.–4. {#Spojené státy americké} Netcode Guides – 150 $

Další turnajovou zastávkou iBP před ESL One bude G3 v Londýně. Následovat bude bootcamp před velkým srpnovým CS svátkem v Cologne, na který si severoamerický celek velice věří. Osobní tip Tylera 'Skadoodle' Lathama, hráče iBP, je, že umístění do pátého místa je pro iBP více než reálné. Inu, máme se na co těšit.

Zdroj: hltv.org
Štítky: FACEIT, iBUYPOWER